Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Testovali sme detské zubné kefky: „Naše deti ich nechcú pustiť z ruky!“ hovoria mamičky

Posledný mesiac 50 akčných mám spolu so svojimi ratolesťami testovalo detské sonické kefky Bob a Bobek od značky Profimed a dovolíme si tvrdiť, že to bolo zatiaľ najroztomilejšie, najúspešnejšie a najaktívnejšie testovanie zo všetkých. Detičky boli nadšené, mamičky šťastné a my v redakcii sme sa vytešovali, že sme im sprostredkovali taký kvalitný a funkčný produkt. Čo ich ale tak veľmi na tomto produkte nadchlo?

Detská sonická zubná kefka Bob a bobek má hneď niekoľko kľúčových predností – je ľahká, s ergonomickým uchopením a zaoblenou hlavickou perfektnou pre drobné detské ústočká a dvojminútový časovač pomáha dodržiavať odporúčanú dĺžku čistenia. Kefka je schopná vyvinúť až 17 000 pohybov za minútu, čo poskytuje jemnú a účinnú starostlivosť o zuby a ďasná a podsvietená hlavica poteší nie len malého používateľa, ale aj rodiča, ktorému výrazne uľahčí orientáciu v detských ústach. Podrobné info o kefke nájdete v TOMTO ČLÁNKU.

Ktorá z týchto vlastností oslovila mamičky natoľko, aby sa zapojili do testovania?

To ako ľahko a jednoducho sa zapína. Ukázala som mu len raz ako sa zapína a hneď to pochopil a už sám si ju vie zapnúť vypnúť. Oceňujem to aká je ľahká do detskej ručky aj prispôsobená tomu a plus dávam tomu že hlavica svieti a večer pri čistení zúbkov je o to.viac zábavy nemusíme svietiť a náš synček ma o to väčší zážitok lebo svetielka sa mu veľmi páčia. (Ľuboslava)

Najviac ma zaujalo, že kefka je ľahká, čakala som, že bude ťažšia, pekne padne do ruky a hlavne že svieti to je neoceniteľný bonus. (Martina)

Zaujal ma v prvom rade dizajn a dve hlavice ktoré sa dajú vymieňať a tak si môže dieťatko poctivo zúbky vyčistiť alebo mama do čistiť. Kefky majú jemné vlákna absolútne nedráždia citlivé ďasná a zúbky sú vďaka nej a pohybom krásne vyčistené aj v úzkych priestoroch. Kefka je ľahká, veľmi dobre sa deťom drží v rúčke, vodeodolná a protišmyková takže umývanie je naozaj jedna radosť. Veľkým plus je aj časovač. (Tatiana)

Zaujalo ma, že ju môžu použiť aj detičky do 3r. Predtým som mala v povedomí info, že maličkým deťom sa sonická kefka neodporúča. Moja mladšia dcérka chce vždy to, čo staršia, takže pre mňa nebolo o čom ďalej premýšľať a rozhodla som sa ju rovno skúsiť. (Monika)

Jednak jej vzhľad, a čo ja veľmi oceňujem je to, že vďaka svetielku je krásne vidieť, či sú zúbky správne a dobre umyté 🙂 (Ľubomíra)

Skvelé na tomto testovaní bolo, že sme dostávali pozitívne reakcie od prvého dňa testovania. Deti sa z kefiek veľmi tešili, boli nadšené, akoby išlo o hračku a popritom výrazne zlepšili svoju hygienickú rutinu. Denne sme dostávali správy a mejly, v ktorých nám mamičky písali, ako sa ich deťúrence každé ráno a večer tešia, že si pôjdu umyť zúbky. No verili by ste tomu?

Veľmi sa potešil. Motivovalo ho to k umývaniu zubov, čo býval predtým problém, lebo to šlo s plačom. Páčilo sa mu ako vibruje a svieti. (Romana)

Dcérka bola nadšená páči sa jej a každý deň ráno a večer si poctivo umýva. Som rada že sa naučila na dlhší interval pri umývaní. Teraz je čistenie zúbkov zábava. (Tatiana)

Hanka 1 a pol roka – naozaj extra šťastná od prvého momentu. Obyčajnú kefku už ani nechce. No a keďže máme aj 3 a pol ročného Kubka, jemu sme venovali druhý nadstavec a kefka slúži obom. Čakajú pekne jeden na druhého celé 2 minúty aby sa mohli vystriedať. 🙂 (Janka)

Obaja synovia (4 a 2 roky) kefku vedeli používať sami,úplne nakoniec sme im zúbky ešte dočistili. Boli nadšení,najradšej by si zuby umývali aj desaťkrát denne. Nesťažovali sa na nič. (Petra)

Reagoval ako na novú hračku, nadšenie, a prekvapivo to nadšenie aj vydržalo a rád si umýval s ňou zúbky bral to ako zábavu a hru a nie povinnosť. (Kristína)

Ja som rovno dokúpila aj druhú kefku pre staršiu dcérku. Obom sa veľmi páčila, hlavne podsvietenie. Rady si s ňou zúbky čistia. (Monika)

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ketrin (@katarina.remiasova)

Pri týchto nadšených reakciách bolo aj celkom zbytočné pýtať sa na spokojnosť, aby sme to však my – aj vy – mali čierne na bielom, maximálnu spokojnosť potvrdzuje aj graf z dotazníka.

A čo po mesačnom testovaní označili mamičky (a ich drobci) za najväčšie prednosti tejto kefky?

Nemali sme ešte takúto možnosť skúsiť nejakú inú. Ale si myslím že dizajn farba a tvar sú podstatné a aj to je super vymyslené že hlavica svieti lebo deti majú radi svetielka. Za mňa si myslím že je to veľmi hravo premyslene celé tak aby to dieťa naplno zaujalo a aby malo radosť s čistenia zúbkov. (Ľuboslava)

Iné sonické kefky zatiaľ syn nemal, ale na tejto sa mi páči mäkká kefka s malou hlavičkou, čo je praktické na čistenie malých zúbkov a aj to, že vibrovanie nie je veľmi silné. (Romana)

Malú hlavicu, akurát do detských úst. Praktické balenie, ktoré nápadito obsahuje aj šrobováčik a náhradnú hlavicu. Podsvietenie. (Mária)

Pozitívom je, že je ľahká, vodeodolná, má jemné vlákna, nadstavce sú príjemne jemné aj k citlivú zúbkom. A samozrejme cena je fantastická a prijateľná. (Kristína)

Kefka krásne umyje zuby vďaka mäkkým vláknam na hlavici, ktorá je vhodná do malych detských úst. Kefka disponuje dvojminútovým časovačom. Vďaka podsvieteniu môžem zúbky lepšie vyčistiť. Balenie obsahuje dve hlavice ( 0-18m a 18+) , batériu, skrutkovač na výmenu baterky a uzivatelský manuál. Kefka neobsahuje ftaláty, BPA, BPF, BPS ani PVC. (Ivana)

Jednoznačne to, že ju dieťa dokáže väčšie dieťa ovládať aj samo, vždy nám s hrdosťou oznamovala, že kefka sa po 2 minútach vypne, čo je čas potrebný na to aby mala zúbky čisté. A jednoznačne ona bola tá ktorá, oznámila, že je čas na čistenie zúbkov, nebolo ju treba naháňať aby si ich umyla. (Veronika)

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucka Žiaková (@luckaziakova)

Nižšie si môžete pozrieť výsledky čiastkových hodnotení detskej zubnej sonickej kefky Bob a bobek od značky Profimed.

Podtrhnuté a sčítané, kefka obstála v testovaní na jednotku s hviezdičkou a vo veľa domácnostiach si vyslúžila pevné miesto. Vyskúšajte ju,nech sa aj vy môžete s vašimi deťúrencami takto vytešovať 🙂 ???

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

Sonická kefka Bob a Bobek odporúčam, nielen ako mama ale aj ako zubná lekárka. Robí umývanie zubov pre deti zaujímavejším. Perfektne sa hodí do detskej rúčky, ma veselý dizajn, mäkké vlákna na kefke. Podsvietenie pozitívne hodnotím na kontrolu rodičom a časovač deti učí, aby umývanie zubov nebolo len také ,,ledabolo “ ale aby sa pekne učili , že o zúbky sa treba starať poctivo. (Kristína)

Ako rodič musím uznať, že táto kefka je oproti predchádzajúcej elektrickej oveľa ľahšia. A aj dizajn je urobený skvelo. Zubné hlavice sa dajú meniť a v balení je pribalený aj malý šrubováčik, ktorý vám uľahčí výmenu batérie, ktorá je tiež súčasťou balenia ?? Už na pohľad sa Tomáškovi veľmi páčila a top je, že svieti. To svetlo pre mňa ako rodiča je super preto, lebo keď mu zúbky dočisťujem, tak perfektne vidím zúbky, ktoré sú vzadu.Tomáško si zúbky rád čistí a na zubnú hygienu nedáme dopustiť už od malého bábätka. ❤️?Čiže zhrniem to tak, že celkovo kefku hodnotím super a odporúčam ďalej 😉 (Terézia)

So sonickou kefkou Bob a Bobek sme veľmi spokojní. Synčeka to znova namotivovalo k tomu, aby sa na umývanie zúbkov tešil. Ja na nej veľmi oceňujem praktické svetielko, ktoré mi umožňuje lepšie vidieť do úst, aby som mohla zúbky dočistiť. Hlavička kefky je mäkká, takže neškriabe. Kefku určite odporúčam! (Romana)

Táto zubná kefka mi veľmi pomohla zbaviť sa zlého návyku a boju s umývaním zúbkov môjho chlapčeka. Teraz je to pre nás radosť spolu si čistiť zúbky. Nasmejeme sa a aj hygiena je vykonaná. (Katarína)

Kefku Bob a Bobek mal dvojročný syn a veľmi sa mu páčila. Nechcel prestať s umývaním, aj všetky hračky museli mať čisté zuby :). Sám si ju vedel zapnúť aj vypnúť, je ľahká, dobre sa deťom drží. Veľmi odporúčam, splnila všetko, čo sme očakávali aj viac. 🙂 (Miroslava)

S kefkou od Profimed Bob a Bobek som nadmieru spokojná. Zúbky sú precízne a jemne vyčistené, aj v najužších priestoroch, ľahká a spratná kefka vhodná pre malé rúčky detí. Príjemný materiál, nešmýka sa a cenovo je veľmi prijateľná. (Tatiana)

Detskú sonickú kefku Bob a Bobek môžeme len odporučiť. Podľa osobnej skúsenosti je vhodná od prvých zúbkov, ale aj pre väčšie deti. deťom sa páči, nie je hlučná, dobre sadne do detskej ručičky. Má podsvietenie pre dobrý „prehľad“ pri dočišťovaní. Sme veľmi spokojní. (Zuzana)

Ďalšiu, podrobnú autentickú skúsenosť si môžete prečítať aj na BLOGU jednej z testujúcich mamičiek. Tak čo, už sme vás presvedčili?

Prečítajte si tiež 10 z 10 mamičiek odporúča: TOTO je hotový zázrak na boľavé bradavky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár