Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Zaujmite na prvý pohľad týmito jesennými outfitmi

Naše najobľúbenejšie ročné obdobie je už tu! Jesenné počasie sa vyznačujú teplými dňami, chladnými večermi, zafarbenými listami na stromoch, ale najmä rôznymi kombináciami oblečenia. Tak ako listy na stromoch menia farby, tak aj vy by ste mali sa mali popozerať po nových farbách do vášho šatníka!

Nové farebné kombinácie

Tradične počas jesenných mesiacov sa nosia tlmené farby, rôzne odtiene oranžovej či hnedej alebo klasická čierna. Avšak, čo tak spraviť počas tejto jesene výnimku a nechať upustiť svoju fantáziu a siahnuť po nových farbách ako napríklad výrazná fuschiová farba či prenikavá zelená.

Taliansky módny dom Luisa Spagnoli už na začiatku leta začína udávať trendy na jeseň a zimu. Preto sa nebojte inšpirovať z hlavných miest módy trendami, ktoré si počas týchto chladných mesiacov zamilujete. Skvelým príkladom je kvalitný vlnený kabát Salentina, ktorý si vás získa okrem svojho atypického strihu, aj farbenou kombináciou fuschiovej so zlatými gombíkmi alebo zelenej farby so zlatými gombíkmi.

V jesennom šatníku rozhodne nemôže chýbať ani horčicová farba, jemná modrá či tlmená zelená, ktorá sa dokonalo vníma najmä na károvaných sukniach, sakách či dokonca na dámskych šatách. Výhodou je, že ak už jeden kúsok vo vašom outfite výraznej farby máte, potom už sa vám jednoduchšie budú kombinovať ostatné kúsky, poprípade môžu ostať tón v tóne.

Dávne trendy sa vracajú opäť do módy

Všetky dobre vieme, že trendy sa počas rokov opakujú. Preto je dobré nezahadzovať kvalitné kúsky, ale nechať si ich v skrini a následne ich opäť vytiahnuť. Tak je tomu aj tento rok. Ak máte vo svojom šatníku dámske nohavice s vysokým pásom, tak teraz je ten najlepší čas ich skombinovať v jesenných outfitoch!

Ak takýto kúsok nevlastníte, nezúfajte. Elegantné nohavice s vysokým pásom v čiernej farbe alebo v minimalistickej bielej nájdete v ponuke kvalitnej talianskej značky Luisa Spagnoli. Okrem toho nájdete v jej ponuke aj ležérnejšie kúsky dámskych nohavíc, ktoré môžete nosiť na doma a budete sa cítiť ako v jemnej bavlnke.

Dámy, spomínate si na červené alebo zelené kárované sukne, ktoré ste kedysi určite nosili? Tak tento károvaný motív je opäť v móde! Avšak, dajte zbohom neforemným sukniam, nohaviciam či dokonca šatám. Momentálne sú trendy také kárované šaty, ktoré pripomínajú predĺžené dvojradové sako. K tomuto modelu môžete pokojne doplniť čižmy na vysokom opätku z dielne Tosca Blu, v ktorých sa budete cítiť sebavedomo a neodolateľne.

Kabelka na každú príležitosť

Ku každému outfitu, či už elegantnému alebo ležérnemu, patrí kvalitná kabelka. Ako sme už spomínali, trendy sa do módy opäť vracajú a preto v módnych domoch môžete nájsť aj také kúsky, ktoré nosila vaša mama alebo babička.

Ak takýto kvalitný vintage kúsok vo svojom šatníku nemáte, odporúčame siahnuť po kožených kabelkách, ktoré vám vydržia veľmi dlho a raz ich môžete posunúť aj vašim dcéram.

Ikonické kabelky v tvare valčeka sú veľmi nadčasový a elegantný kúsok, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Máme na mysli Coccinelle kabelku Favue, ktorú momentálne nájdete v butikoch, ale aj na eshope www.lamio.sk v nových vyhotoveniach, ako napríklad v limitovanej edícií Tapestry.

Korunka na záver

Jesenné dni sa vyznačujú chladnejšími teplotami. Aj keď počas dňa sa môže zdať, že nie je až taká zima, opak je pravdou! V takýchto prípadoch by ste mali mať po ruke nejakú pokrývku hlavy, ktorá váš outift môže povýšiť na iný level a bude takzvanou čerešničkou.

Kedysi sme ich nenávideli a dnes ich zbožňujeme. Reč je o jedinečných čiapkach, ktoré sme si obľúbili nosiť aj ku kabátom alebo elegantným outfitom. Druhou možnosťou sú rôzne baretky alebo klobúky, ktoré nepochybne patria do elegantných outfitov.

Ak sa nebojíte experimentovať, skúste si miesto čiapky uviazať na hlavu šatku alebo šál. Tento malý detail dokáže dokonale ozvláštniť vás outfit a spraví z vás neodolateľnú bohyňu, ktorá je ako vystrihnutá z módnych časopisov.

Text: Ivana Jánošková

Zdroj foto: lamio.sk

Zanechaj nám svoj komentár