Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Zimné bundy, s ktorými zabodujete: Čo vám nesmie chýbať?

Zima pomaly prichádza a vy ste sa na ňu ešte stále nepripravili? Okrem kvalitnej obuvi a moderných doplnkov budete potrebovať aj štýlové zimné bundy. Ich trendy sa pravidelne menia a v roku 2021 vás čakajú veľmi zaujímavé kúsky. Ste pripravení vybrať si ten svoj?

Veľa kožušiny

Či už nakupujete dámske alebo pánske zimné bundy, zamerajte sa na kožušinu. Tá nesmie chýbať na kapucni, prípadne v okolí zipsu a pásu. Zahreje, vyzerá štýlovo a pritiahne pozornosť. Bundu skvelo doplní a skrášli.

Ak hľadáte niečo jednoduchšie, najlepšou voľbou sú kúsky s kožušinou v rovnakej farbe. Nie sú príliš výrazné a dajú sa ľahko kombinovať s inými vecami v outfite.

Na druhej strane, keď túžite po výraznej bunde, siahnite po kožušinách v úplne odlišnom odtieni. Výborne vyzerá bledomodrá s pastelovou ružovou, čierna s bielou alebo sivá s ružovou. Kombinácií je nespočetne veľa, vďaka čomu si na svoje príde úplne každý. Nehľadiac na vek a preferovaný štýl.

Dámske zimné bundy s kožušinou majú rôzne dĺžky. Od tých kratších, ktoré končia na páse, až po tie dlhšie končiace v polke stehien. Viete ich zladiť ku všetkému, čo máte doma, a preto si môžete byť istí, že vytvoríte ten najlepší outfit.

Do práce i do mesta

Pánske i dámske zimné bundy si vyberáte z niekoľkých prevedení, no bez ohľadu na to, či zvolíte čiernu alebo oranžovú, sú všetky elegantné. Nosiť sa preto dajú nielen na voľný čas, napríklad do mesta, ale tiež do práce, kde máte prísnejší dress-code, alebo do školy. Vyzerajú dobre s riflami, elegantnými nohavicami, sukňou i šatami.

Vedia krásne zvýrazniť vašu postavu a podčiarknuť jednotlivé črty. Okrem toho zakrývajú aj menšie nedokonalosti a so správnou obuvou vám vedia predĺžiť postavu.

Elegantné kúsky sú nadčasové a dajú sa nosiť niekoľko sezón. Keď do nich zainvestujete teraz, môžete si byť istí, že vám vydržia nie jeden, ale rovno desiatky rokov. Kvalitné materiály sa skvelo prispôsobujú, sú pohodlné a poskytnú vám všetky potrebné funkcie.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CULQphfNuHH/

Praktickosť na prvom mieste

Zimné bundy majú nielen dobre vyzerať, ale tiež poskytovať praktické funkcie. Pri ich nosení vám nesmie nič zavadzať. Nehovoriac o tom, že sa v nich nemôžete cítiť nekomfortne.

Jednou z dôležitých funkcií väčšiny búnd sú hlboké vačky. Tie by mali byť minimálne dva, no niekedy sa stretnete aj s vnútornými. Do tých si uložte peniaze, mobil alebo peňaženku. Buďte si istí, že vám cennosti nikto neukradne.

Ďalšími praktickými vecami sú kapucňa, ktorá vás ochráni pred nepríjemným počasím, a možnosť stiahnutia v páse, vďaka čomu vás neprefúka.

https://www.instagram.com/p/CVLpTM-q2S_/

Pripravte sa na zimu štýlovo

Zimná bunda je základom šatníka, a preto nesmie chýbať nikomu. Je štýlová, vyzerá dobre a dá sa nosiť v takmer každom štýle. Vyberte si jednu aj vy a uvidíte, že neoľutujete.

Zanechaj nám svoj komentár