Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Zútulnite si domov čističkou vzduchu v elegantnom škandinávskom dizajne

Dôležitosť čistoty vzduchu a predovšetkým zdravého prostredia v našich domovoch je stále na prvom mieste a v záujme našej pozornosti. Preto Electrolux predstavuje novú radu čističiek vzduchu s 360stupňovým systémom prúdenia vzduchu. Ten zachytáva baktérie, nečistoty a alergény. Popri inovatívnych funkčných vlastnostiach vynikajú nové čističky vzduchu aj svojim prémiovým škandinávskym dizajnom, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu domovu.

Ocenený škandinávsky dizajn vo vašej izbe

Elegantný dizajn a inovatívnu technológiu priniesla na trh v roku 2020 už predtým ocenená čistička vzduchu Electrolux Pure A9. Avšak nová rada Well A7 a Well A5 prekvapuje naviac novými tvarmi a farbami. Cieľom bolo vytvoriť radu, ktorá prekoná vašu zaužívanú predstavu o tom, ako má čistička vzduchu vyzerať. Vďaka inšpirácii z prírody a použitiu dreva, tkanín a prvotriednych materiálov je dizajn novej rady čističiek vzduchu Well A7 a Well A5 premyslený a jedinečný. Farby sú upokojujúce a vybraté tak, aby prirodzene dopĺňali váš interiér. Prémiový látkový poťah je naviac vyrobený z recyklovaných PET fliaš. Nie je náhoda, že nová rada čističiek bola ocenená porotou dvoma cenami, iF Design Awards 2021 a RedDot Design Award.

Prenosná a prispôsobivá

Nové čističky Well A7 a A5 sú dômyselne navrhnuté tak, aby sa prispôsobili vášmu interiéru. Skvelou doplnkovou výbavou sú dizajnové sady, s ktorými si predný kryt, držadlo a nožičky môžete vybrať tak, aby všetko presne zodpovedalo vášmu životnému štýlu, vkusu a predstavám. Je len na vás, či si z čističky vytvoríte dizajnový kúsok, ktorý bude dominovať vašej izbe, alebo dáte prednosť jej dokonalému splynutiu s okolím. Modely sú navyše ľahké a je možné jednoducho ich prenášať
z miestnosti do miestnosti, položiť na podlahu alebo upevniť na stenu.

Dokonalá rovnováha medzi funkčnosťou a krásou

Nová rada čističiek vzduchu Well A7 a Well A5 je navrhnutá tak, aby poskytovala vyššiu úroveň čistoty a pohodlia vo vašom domove, v ktorom trávite vzhľadom na situáciu stále viac času. Vďaka prirodzenému prúdeniu vzduchu a 360stupňovému systému nasávania s 3D ventilátorom dosiahne doslova do všetkých kútov vašej izby.

Model Well A7 je zároveň vybavený päťstupňovým systémom filtrácie a Well A5 štvorstupňovým, vďaka čomu sú oba modely vysoko účinné proti najbežnejším dráždivým látkam vo vzduchu, akými sú jemné častice prachu, baktérie a pachy, bez ktorých sa doma určite zaobídete. Well A7 tak dokáže efektívne vyčistiť vzduch vo vašej izbe dokonca už za sedem minút. *

Brilantná technológia s prekvapivo tichým chodom

Citlivá technológia senzorov nepretržite meria a monitoruje úroveň kvality vzduchu v miestnosti a automaticky upravuje rýchlosť čistenia tak, aby ste sa vždy vrátili domov do zdravého prostredia. Svetelný LED pás poskytuje spätnú väzbu o kvalite vzduchu v reálnom čase
a zobrazená farba na prvý pohlaď ukazuje jeho okamžitý stav. Nové čističky Well boli navrhnuté tak, aby nerušili atmosféru v žiadnej miestnosti. Pri chode dosahujú maximálnu hladinu zvuku 24 dB(A), podobnú jemnému dažďu. Vy môžete pohodlne sledovať televíziu, zatiaľ čo čistička sa v tichosti stará o zdravé prostredie bez toho, aby to ovplyvnilo jej výkon.

Buďte stále v kontakte

Či už ste doma alebo na cestách, v aplikácii Wellbeing stále môžete sledovať a optimalizovať kvalitu vzduchu u vás doma. Jednoducho skontrolujete aktuálny stav čistenia vzduchu
a nastavíte alebo upravíte vaše preferencie.
S aplikáciou Wellbeing tak máte všetko pod kontrolou prakticky kdekoľvek, dokonca vás upozorní i na potrebu výmeny filtra.

Dostupné modely novej rady čističiek vzduchu Well A7 a Well A5:

WA51-304WT, WA71-305DG, WA71-305GY

*Na základe interných testov podľa normy ANSI-AHAM AC-1-2019 v roku 2020. Doba čistenia vychádza z testu prevedeného pri najvyšších otáčkach ventilátora v miestnosti s rozlohou 10m².

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár