Začnite písať

AKČNÉ TIPY CHOROBY ZDRAVIE

Trápia vaše dieťatko lupiny, svrbiaca hlavička či seborea? Máme riešenie!

Spokojné dieťa = spokojná mama, nespokojné dieťa =… to asi ani nemusíme písať, však? Niekedy je to riadny oriešok zistiť, čo práve trápi naše bábätko. Je to boľavé bruško, ďasienka, únava? Jednou z príčin môže byť aj nepríjemne svrbiaca pokožka hlavy. Je to aj váš problém? Tak potom čítajte ďalej, máme pre vás riešenie.

Vedeli ste, že takmer 70 % detí má od narodenia na hlavičke suché šupinky až chrastičky, ktoré sa nazývajú seboroická dermatitída? Pokožka dojčiat a batoliat je veľmi citlivá, preto je potrebná správna a šetrná starostlivosť. Nevyčítajte si to, niekedy sa tomu skutočne nedá vyhnúť, nech robíte čokoľvek. Nie je to však neriešiteľný problém, ak viete, ako naňho a máte tých správnych pomocníkov po ruke.

3 kroky v boji s lupinkami

ZMÄKČIŤ pokožku špongiou z mäkkej peny,
MASÍROVAŤ a UVOĽNIŤ lupinky jemnou kefkou,
VYČESAŤ lupinky hustým hrebeňom.

Niekedy to však nie je ani tak o technike, ako o správnych produktoch. Poznáte značku Profimed? Možno ste boli práve vy jednou zo spokojných mamičiek, ktoré s nami nedávno testovali detské sonické kefky Bob a Bobek. Deti z nich boli nadšené! Prečítajte si:

Testovali sme detské zubné kefky: „Naše deti ich nechcú pustiť z ruky!“ hovoria mamičky.

V portfóliu Profimedu nájdete aj pomôcku, ktorá vám pomôže raz dva zatočiť s nepríjemnými a otravnými lupinami na detskej hlavičke. Je ňou špeciálna kefa Fridababy DermaFrida

Možno ste sa s touto značkou už stretli, patrí totiž k popredným výrobcom praktických a inteligentných pomôcok, ktoré výrazne zjednodušujú život čerstvým rodičom (a aj ich drobcom samozrejme). Za vývojom produktov stoja švédski odborníci a rodičia, ktorí kladú dôraz predovšetkým na 100% bezpečnosť, efektívny účinok a prémiovú kvalitu materiálov. Na stránke Profimed-u získal tento výrobok v recenziách 5 hviezdičiek.

 

Zaujal vás tento produkt a radi by ste si ho zadovážili? Máme pre vás DOBRÚ SPRÁVU! V rámci TESTOVANIA s Akčnými mamami budeme hľadať až 100 z VÁS, ktoré si budú môcť túto špeciálnu kefu proti lupinám vyskúšať ÚPLNE ZADARMO. Chceli by ste byť medzi nimi? Napíšte nám komentár! My sa na toto testovanie už veľmi tešíme. A čo vy?

Prečítajte si tiež: 10 z 10 mamičiek odporúča: TOTO je hotový zázrak na boľavé bradavky

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár