Začnite písať

VZŤAHY

Zažite s partnerom niečo nové v posteli. Vyskúšajte túto pomôcku

Análny sex si vyžaduje dôslednejšiu prípravu, ako orálny či vaginálny sex. Nie je to však na škodu. Spoločnú prípravu s partnerom alebo partnerkou môžete premeniť na horúcu predohru, alebo si užiť stimulovanie osamote. Vyskúšajte nasledujúce pomôcky a užite si sex, o ktorom sa veľa nehovorí, ako nikdy predtým.

Análny sex: úprimne a otvorene

Prípravu na análny sex s mužským partnerom alebo s partnerkou za použitia postroja, zvaného strap-on, treba začať rozhovorom. Aké majú partneri od tohto zážitku očakávania? Čoho sa najviac obávate a ako si predstavuje jeho priebeh? Ako sa pripraviť na análny sex – spoločne, alebo osamote? Análny sex nie je tabu a pokiaľ ste si ho doteraz neužili, možno vás tento článok inšpiruje vyskúšať ho. Pomôcť vám s jeho realizáciou môžu nasledovné pomôcky. Ktoré to sú?

Pomôcky na bezpečný a vzrušujúci análny sex

Pri análnom styku hrozí väčšie riziko prenosu chorôb, ako pri pohlavnom styku. Zvýšená hygiena je preto na mieste. Keď ste v deň, kedy plánujete análny styk už vykonali veľkú potrebu, nemusíte sa obávať neželaných prekvapení. Aj napriek tomu vám však odporúčame použiť análnu sprchu, hoci už len pre lepší pocit. Čím análnu sprchu naplniť? Zakaždým len čistou vodou primeranej teploty.

Análny sex by v žiadnom prípade nemal byť bolestivý. Pomôže vám k tomu aj lubrikačný gél, ktorý je pri tomto druhu styku nevyhnutnosťou. Pokiaľ plánujete použiť kondóm, voľte lubrikant na vodnej báze. Na análne hračky a dildá môžete použiť aj silikónový lubrikačný gél.

Análny kolík vás uvoľní a roztiahne

Ako sa pripraviť na análny sex po análnej sprche a nanesení lubrikačného gélu? Pomalým roztiahnutím zadočka za neustáleho sexuálneho dráždenia. Začnite prstami so zastrihnutými a opilníkovanými nechtami. Použiť môžete aj latexové rukavičky alebo si na prsty navliecť kondóm. Aby sa vaša partnerka alebo partner čo najviac uvoľnili, pridajte aj dráždenie klitorisu alebo penisu a erotické rozprávanie.

Keď sa začne vaša polovička uvoľňovať, vystriedajte prsty za análny kolík. Análny kolík má tvar, ktorý sa postupne rozširuje a ľahko pripraví zadoček na váš penis alebo väčšie dildo. Análne dráždenie i hlboká penetrácia zvyknú prekvapivo rýchlo vyvolať orgazmus u žien i u mužov. Avšak na sexuálne partnerky a partnerov by ste za žiadnych okolností nemali vyvíjať tlak, aby s análnym sexom súhlasili. Nechajte zaň hovoriť činy! Pomalým dráždením zadočka análnymi kolíkmi, reťazami či vibrátorom častokrát dosiahnete to, že vás oň budú sami prosiť.

Análny sex býva menej spontánny, ale o to intenzívnejší. Doprajte preto nezabudnuteľný análik obidvom! Či už spolu alebo osamote, teraz už viete, ako na to.