Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Dobrý ježko nesie ovocie priamo zo slovenských sadov

dobrý ježko

Slovenskí pestovatelia ovocia prinášajú na trh inovovanú maloobchodnú značku Dobrý ježko, ktorá ponúka prémiovú kvalitu výlučne zo slovenských sadov. Pod touto značkou nájdu spotrebitelia úrodu ovocinárskeho družstva Bonum, ktoré na Slovensku spája 16 pestovateľov jabĺk, hrušiek, kôstkovín a drobného ovocia.

Ovocinárske družstvom Bonum zastrešuje pestovateľov z celého Slovenska. Medzi členmi nájdete veľkých pestovateľov, rodinné farmy aj samostatne hospodáriacich roľníkov. V sadoch a skladoch družstva má prácu viac ako 300 ľudí v trvalom pracovnom pomere a ďalších 1200 sezónnych pracovníkov. Ovocinári ročne vypestujú viac ako 23 miliónov kilogramov ovocia: ťažiskovo jabĺk, ale tiež hrušiek, kôstkovín a drobného ovocia. Okrem tradičných odrôd pestujú ovocinári z Bonum aj rozličné značkové, ako napríklad Evelina, Kiku alebo novinky typu Smeralda.

Tohtoročná úroda sa nesie v znamení vysokej kvality a práve Dobrý ježko ponúka z nej to najlepšie. Kúpou ovocia tejto značky máte istotu najvyššej kvality a 100 % slovenského pôvodu.

Sady online aj offline

Sady slovenských pestovateľov sú otvorené širokej verejnosti. Počas roka ovocinári organizujú exkurzie, rodinné podujatia aj obľúbené samozbery. Tie sú populárne po celom Slovensku. Začiatkom leta si môžete prísť natrhať čerstvé jahody, na jeseň jablká a hrušky. Pokiaľ ste samozber zmeškali, ovocie sa cez e-shop k vám dostane formou donášky.

Spoznajte prácu slovenských ovocinárov a ich ovocie na stránke dobryjezko.sk.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár