Začnite písať

INŠPIRÁCIE ROZHOVORY

Krásne gesto malej Zoe: Predajom svojich výrobkov sa rozhodla podporiť útulok

V tomto čase pandémie už mnohí z nás akosi stratili vieru v ľudské dobro. Z každej strany sa na nás valia rôzne obmedzenia a zákazy. No aj v tejto dobe sa nájdu ľudia, ktorí dokážu nezištne pomôcť iným, bez ohľadu na to, čo za to získajú naspäť. 

Druháčka Zoe z Bernolákova si veľmi priala a stále praje, aby aj zvieratká mali pekné Vianoce. Preto sa rozhodla vyrobiť šumivé bomby do kúpeľa a vonné sviečky, ktoré potom predávala pred domom okoloidúcim. Spolu s jej akčnou mamou Ivanou si pre všetkých pripravili aj výborný domáci punč.

Zoe sa na výrobe všetkých produktov, či zbieraní byliniek vždy spolupodieľa. Rada vyrába šumivé bomby (tie jej idú najlepšie 🙂 ) , sójové sviečky s kvetmi, ktoré veľmi rada ich zdobí,“ povedala nám mama Ivana.

Dievčatko malo so svojou predajnou akciou úspech. Dokopy sa predajom jej výrobkov podarilo zarobiť viac ako 270€ a tento obnos putoval pre OZ POMOC NECHCENYM ZVIERATAM do Svidníka.

Ľudia sa nadchli pre myšlienku pomôcť zvieratkám a Zoinku podporili spolužiaci, Bernolákovčania aj susedia z Ivanky pri Dunaji a Chorvátskeho Grobu,“ prezradila nám mama Ivana.

Zlatka Šafranková, ktorá sa stará o beh útulku, sa nezabudla o toto krásne gesto podeliť na svojom profile. Pozitívne reakcie mnohých sledovateľov sú určite krásnou odmenou za prejav nezištnosti, ktorému by sa mohli priučiť aj mnohí dospelí.

 

Foto: so súhlasom Ivany Žubor

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár