Začnite písať

SÚŤAŽE

SÚŤAŽ o balík utierok WaterWipes na INSTAGRAME Akčné mamy

WaterWipes si u nás vyslúžili status asi najpoužívanejších vlhkých utierok pre ich minimalistické zloženie. Obsahujú len 2 zložky. 99,9 % vody je najvyššie možné číslo, aké akýkoľvek obrúsok umožňuje. Okrem vody obsahujú už iba extrakt zo semienok grapefruitu. Grepový výťažok spolu s patentovaným sedemstupňovým čistením slúži namiesto konzervantu, takže nijaký umelý konzervant nepotrebujú.

Množstvo ocenení kvality, vhodnosť aj pre predčasne narodené a nedonosené deti (teda naozaj ultra-sensitive zloženie) a biologicky odbúrateľné, bezplastové zloženie utierok (čistá viskóza) tiež znamenajú, že sa v prírode rozložia, ak napr. dieťatko utriete v kríčku a utierku zakopete (rozloženie vraj nastane do 12 týždňov). Sú mokré, naozaj veľmi mokré – viete z nich vyžmýkať vodu, doslova. Táto voda je, ako sami tvrdia, vďaka procesu čistenia, čistejšia ako voda z vodovodu.

Sledujete nás na Instagrame?

Tak si poďte zasúťažiť o originálne utierky WATERWIPES, ktoré prinášajú 100% prírodnú starostlivosť bez chémie pre tú najjemnejšiu starostlivosť o pokožku vášho bábätka.

Waterwipes sú 100% biologicky odbúrateľné najčistejšie obrúsky, bez plastov a konzervantov a obsahujú – 99,9% čistenej vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitu.

Súťažite o 12pack WaterWipes (60ks).

PODMIENKY:
✔️sleduj @waterwipes_czsk a @akcnemamy
✔️do komentu označ kamarátku, ktorú by súťaž mohla tiež zaujať
✔️zdieľanie poteší

Žrebujeme 3.12. Držíme palce!

*Súťaž nie je propagovaná, sponzorovaná, spravovaná a spájaná s Instagramom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár