Začnite písať

SÚŤAŽE

Obdarujte sa balíčkom od Mary Kay v hodnote 163€

Potešil by vás pod vianočným stromčekom balíček kvalitnej kozmetiky? Tak sa prihláste do našej súťaže o balíček produktov Mary Kay. Vaše šance sa zvýšia dvojnásobne, ak sa zapojíte aj na našom Instagrame.

Získané z prírody, vyrobené pre vás.

Mary Kay Naturally™ je prvá línia prírodnej certifikovanej starostlivosti o pleť. Príroda je plná zázrakov, ktoré sú prospešné pre pleť. Práve to inšpirovalo novú líniu starostlivosti o pleť Mary Kay Naturally™, ktorej súčasťou sú ingrediencie získavané z prírody, pretvorené do vzrušujúcich produktov.
Efektívne multifunkčné produkty sú tým pravým krokom pre vašu každodennú starostlivosť o pleť, pričom šetrné zloženie je zároveň vhodné pre citlivú pleť. 

Vyhrajte balíček kozmetiky

My vieme, že všetky akčné mamy sa chcú cítiť krásne a ocenia, keď sa môžu obdarovať niečím kvalitným. Preto sme si pre vás pripravili súťaž o úžasný balíček kozmetiky Mary Kay Naturally™ v hodnote 163€, ktorý vás môže potešiť pod vianočným stromčekom.

Stačí sa zapojiť do súťaže na našom facebookovom profile alebo na Instagrame Akčné mamy.

Súťaž prebieha do 14.12.2021. Výhercu oznámime nasledujúci deň na jednotlivých profiloch.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 7 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

 

Tagy