Začnite písať

Uncategorized

Snímka Fantastické zvery – Tajomstvá Dumledora bude mať premiéru už v apríli

fantastické

V apríli 2022 budú mať všetci fanúšikovia a fanúšičky čarodejníckeho sveta Harryho Pottera príležitosť vrátiť sa medzi svoje obľúbené postavy a zažiť unikátne dobrodružstvo. Do kín príde tretia časť série Fantastické zvery, tentoraz s podtitulom Tajomstvá Dumbledora.

Nakrútil ju režisér David Yates, ktorý má na svedomí obe predchádzajúce časti série, ale aj štyri filmy z pôvodnej „potterovskej“ série. Na scenári aktuálnej snímky sa podieľala dokonca aj samotná Potterova stvoriteľka – spisovateľka J. K. Rowlingová.

Profesor Albus Dumbledore v príbehu prichádzajúceho filmu vie, že mocný temný čarodejník Gellert Grindelwald je na ceste prevziať moc nad čarodejníckym svetom. Nedokáže ho zastaviť sám, poverí preto magizoológa Mloka Scamandera, aby viedol neohrozený tím čarodejníkov, čarodejníc a jedného chrabrého muklovského pekára na nebezpečnej misii, počas ktorej stretnú staré aj nové fantastické zvery i rastúcu armádu Grindelwaldových nasledovníkov. Ako dlho však bude môcť Dumbledore zostať stranou, keď sa hrá takmer o všetko?

V snímke Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora sa na plátna kín vráti Eddie Redmayne ako magizoológ Mlok Scamander, Jude Law ako Albus Dumbledore, Katherine Aterstone ako Tina Goldstein či Ezra Miller ako Credence Barebone. K obsadeniu sa pridá obľúbený herec dánskeho pôvodu Mads Mikkelsen, ktorý stvárni obávaného Gellerta Grindelwalda. Dobrodružný film zo sveta plného kúziel a neustále zápasiaceho dobra so zlom prinesie na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Trailer filmu

Tagy