Začnite písať

Uncategorized

Vianočný videopozdrav z redakcie Akčných mám

Vianoce obdobím roka, na ktorý sa väčšina z nás teší asi najviac. Hoci nás opäť čakajú sviatky pod vplyvom pandémie a lockdownu, nemali by sme si ich čaro nechať pokaziť. Aj my v redakcii Akčných mám sme si pre vás pripravili online prianie ako poďakovanie za vašu priazeň počas celého roka.

Kto sme?

Hoci neviem, či sa môžeme nazývať redakciou v pravom zmysle slova, keďže nemáme klasickú kanceláriu. Naše tipy a nápady sa rodia za pochodu, zo života s našimi rodinami alebo popri klasickej práci. Sme mamy, ktoré rady tvoria a prinášajú zaujímavý obsah pre naše milé čitateľky a aj čitateľov.

Barbora Jelinek

Barborku môžete na Instagrame poznať ako z_denníka_reumamy. Hoci táto usmievavá žienka trpí vrodených ochorením, zo života sa snaží vyťažiť maximum. Viac sa o nej môžete dočítať aj v rozhovore, v ktorom nám prezradila viac o sebe. Na Akčných mamách si od nej môžete prečítať rozhovory zo série #32otázokpre …

Barbora Jelinek: Moje ochorenie sa nedá vyliečiť, no nie je ani smrteľné. A tak k nemu pristupujem

Kristína Majerová

Kika je našou kráľovnou rozhovorov. Vďaka nej si na webe môžete prečítať o obyčajných ľuďoch s neobyčajným životom. Jej články si môžete prečítať aj na webe Akčné ženy alebo dokonca v časopise Mama a ja. To všetko stíha popri svojej práci a výchove dvoch synov. Svoj voľný čas rada trávi objavovaním krásnych nových miest a návštevou prírody.

Janka Guráňová

Janka je služobne najmladšou členkou Akčných mám. Stará sa o beh celého webu po obsahovej a tak trochu aj po tej technickej stránke. Na web vám prináša aj recepty z vlastnej dielne, keďže jej vášňou je zdravá výživa a v skutočnom svete pôsobí ako nutričná poradkyňa Zdravo s Jankou.

Janka Guráňová – nová posila tímu Akčných mám

Naše vianočné prianie pre vás

Z našej tak trochu netradičnej redakcie by sme vás radi pozdravili a popriali vám krásne sviatky. Veríme, že ich strávite v kruhu rodiny a najmä v pokoji a zdraví.

Šťastné a veselé prajú Akčné mamy

Tagy