Začnite písať

SÚŤAŽE

Zapojte sa do súťaže o 3 balíky produktov Haribo

Obľúbené gumené medvedíky Haribo sú známe po celom svete. V roku 2020 oslávil tento rodinný podnik rovných 100 rokov.  Vedeli by ste však, ako vlastne vznikol?

Malá továreň na cukríky svojej doby

Hans Riegel sa narodil v roku 1893 v Friesdorfe pri Bonne. Vyučil sa za cukrárom a stal sa spoločníkom firmy Heinen & Riegel. Dňa 13. decembra 1920 založil spoločnosť HARIBO (HAns RIegel BOnn) a začal v práčovni, na zadnom dvore, svoju výrobu sladkostí len s vreckom cukru, mramorovou doskou, stolčekom, pecou, medeným kotlíkom a valcom. V roku 1921 sa jeho manželka Gertrud stala prvou zamestnankyňou mladej spoločnosti.

Dnes už vo farebných balíčkoch nájdete cukríky od výmyslu sveta. A keby sme ich mali spočítať, tak po celom svete sa vyrába už okolo 1000 rôznych produktov. To je naozaj množstvo sladkostí, ktoré si len málokto dokáže predstaviť.

Vyhraj sladký balíček

Keďže vieme, že každú mamu akčných detí potešia darčeky, pripravili sme si pre vás v spolupráci s Haribo súťaž o 3 sladké balíčky pod vianočný stromček. Stačí ak nám zodpoviete jednoduchú otázku:

Ktorá príchuť gumených cukríkov je vaša najobľúbenejšia?

Nezabudnite označiť niekoho, s kým sa vždy radi podelíte o gumených medvedíkov.

Súťaž prebieha na Facebooku a Instagrame Akčné mamy od 3.12. do 8.12. 2021. do 21:00. Zo všetkých zapojených vyberieme nasledujúci deň 2 výhercov z Facebooku a 1 výhercu z Instagramu.

Pravidlá Facebooku:

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 7 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár