Začnite písať

SÚŤAŽE

Vyhrajte balík produktov Marťankovia PROimun pre svoje dieťa

marťankovia

Zima je obdobie, kedy naša imunita dostáva zabrať. Najmä detský organizmus znáša mrazivé počasie spojené s výkyvom teplôt o čosi horšie. Preto by sme mali jeho obranyschopnosť podporiť.

Prečo práve Marťankovia PROimun?

Nové a úzko špecializované výživové doplnky na podporu imunitného systému detí PROimun sú vyvinuté spoločne s pediatrami. Obsahujú zložky prírodného pôvodu, ktoré podporujú aktívny imunitný systém dieťaťa.

PROimun sirup (150 ml) alebo cmúľacie tablety (30 ks)

Na podporu imunity pred rizikovými obdobiami a v ich priebehu pre deti už od 1 roka je vhodný sirup, pre staršie detičky od 3 rokov je vhodná aj forma cmúľacích tabliet. Tieto dva produkty PROimun obsahujú:

  • Výťažok z bazy čiernej
  • Výťažok zo šípok
  • Vitamín C
  • Vysoký obsah betaglukánov z prírodných zdrojov

Počas roka nastáva obdobie, kedy je nutné podporiť imunitu dieťaťa a udržať ho tak v dobrej kondícii. Produkt PROimun od Marťankov je určený na dlhodobé užívanie na podporu detského imunitného systému pred rizikovým obdobím aj v jeho priebehu, kedy sú kladené zvýšené nároky na imunitný systém, napr. pred začiatkom školskej dochádzky alebo v sezóne častých výskytov prechladnutia.

 

PROimun AKUT (vrecúška na prípravu nápoja)

Keď sa choroba predsa len nečakane objaví, môžete pohotovo zakročiť a pripraviť dieťaťu lahodný nápoj, ktorý dodá telu potrebnú silu v boji proti bacilom najmä v prvých dňoch. Obsahuje zložky prírodného pôvodu, šetrné k detskému organizmu, ktoré podporujú aktívny imunitný systém dieťaťa.

Výborný malinový nápoj pripravíte veľmi jednoducho z Marťankov PROimun Akut vrecúšok, postačí len zaliať teplou vodou. Je vhodný na akútnu podporu imunity pre detičky od 3 rokov. Obsahuje:

  • Výťažok z bazy čiernej
  • Výťažok z medovky lekárskej
  • Vitamín C a zinok
  • Vlákninu, teda inulín
  • Vysoký obsah betaglukánov z prírodných zdrojov

Zapojte sa do súťaže o balík 3 produktov Marťankovia PROimun

Mamy akčných detí chcú pre ne len to najlepšie. Preto sme si pre vás pripravili súťaž o 3 balíky kompletnej rady produktov PROimun (výživových doplnkov so sladidlami).
Zapojiť sa môžete na našom Facebooku a Instagrame zodpovedaním jednoduchej otázky do komentára:

Akým spôsobom sa staráte o imunitu svojich detí?

Súťaž prebieha od  19.1.2022 do 23.1.2022. Zo súťažných komentárov vyžrebujeme 2 výhercov na Facebooku a 1 na Instagrame, ktorých oznámime nasledujúci deň.
MARŤANKOVIA je NAJDȎVERYHODNEJŠIA ZNAČKA 2021 v kategórii DETSKÉ VITAMÍNY. Prieskum realizovala agentúra Nielsen na reprezentatívnej vzorke pre program NAJDȎVERYHODNEJŠIA ZNAČKA.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy