Začnite písať

TESTOVANIE

Otestujte s nami nový rad produktov Bupi Family

Značka Bupi je známou stálicou v starostlivosti o detskú pokožku. Jej produkty si pri kúpe volí mnoho mamičiek práve pre ich šetrné zloženie. Vďaka tomu na kozmetike Bupi odrástlo už niekoľko generácií slovenských detí.

Pozitívne ohlasy zákazníkov motivovali značku Bupi k rozšíreniu portfólia svojich produktov. Na trh prišli s radom Bupi Family, ktorý si zachováva benefity šetrnosti a jemnosti, no je obohatený o vôňu príjemnú aj pre dospelých. Zo značky kozmetiky pre deti vyrástla značka vhodná pre celú rodinu.

Viac zo zákulisia vzniku nového radu Bupi Family si môžete prečítať v TOMTO rozhovore s predstaviteľmi značky Bupi.

Chcete sa stať testerom novej rady Bupi Family?

Využite možnosť otestovať s nami produkty Bupi Family u seba doma.

Ak ste mamička milujúca šetrné produkty a chcete pre svoju rodinu len to najlepšie, neváhajte a zapojte sa do nášho TESTOVANIA produktov Bupi family s vôňou citrónová tráva určených pre deti od 3 rokov a dospelých.

Hľadáme 20 testeriek, ktoré si budú môcť vyskúšať tieto produkty:

  • Prací gél
  • Aviváž
  • Dezinfekčný sprej na povrchy (vhodný aj na hračky či jedálenský stolček)
  • Dezinfekčný gél na ruky
  • Tekuté mydlo na ruky
  • Umývací gél 3v1

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými mamami.

Dotazník pre zaradenie do testovania vyplníte kliknutím na tento link.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Tagy