Začnite písať

PR ČLÁNKY

Prečo si pred sezónou dopriať novú prechodnú bundu?

prechodnú

Prechodné obdobie je zaťažujúcim nielen pre našu vitalitu, ale aj z hľadiska módy a zmien v šatníkoch. Pri tom rozlišujeme len dve skupiny užívateľov tohto sezónneho oblečenia. Jedni, čo nedajú dopustiť na kvalitu a nešetria, a na tých, ktorým mnohé poslúži niekoľko rokov. „Rizikovým“ v tomto sú najmä bundy na jar, jeseň a potom zase dookola. Prečo to čím skôr zmeniť?

Vždy odolná a trvácna bunda

Pre spomínané obdobie sú typické veľké výkyvy teplôt a poveternostných zmien. Niekedy ani nestačí jedna bunda na jednu sezónu, nieto v rámci niekoľkých. Jednoducho potrebujete investovať! Na to sú ideálne napapijri bundy, ktoré nesklamú ani z materiálového, ani z dizajnového hľadiska. Aj za predpokladu, že si vyberiete krátku ležérnu bundu do mesta, môžete rátať vždy s inovatívnym prešívaním (vrstvením). Takáto bunda spĺňa kritériá nepremokavosti a flexibility. V (ne)čase sme vďační za každé teplo, ale nie pri nadmernom potení. To pri kvalitnej prechodnej bunde nehrozí, navyše sa myslí aj na také detaily, akými sú manžety okolo rukávov.

Je odrazom nových technológií a trendov

Požiadavky na kvalitu a prídavné prvky sa menia každým obdobím. Výsledkom je viacero funkčných vrstiev na bunde pre priedušné a komfortné nosenie, odnímateľné časti (kapucňa, rukávy), ale aj aktuálne trendy, ako napr. asymetrická dĺžka, šikmé zapínanie, kombinácia viacerých materiálov a pod.

Aktuálnosť je vašou silnou stránkou

Prečo by ste mali nosiť niečo, čo sa už nenosí? Logickejšie predsa vyznie kráčať s dobou a na nič sa nehrať! Také bývajú najmä ženy, vždy upravené a štýlové. Podporu a pochopenie v tom nájdu aj vďaka vždy modernizovaným napapijri dámskym bundám. Mnohé síce poskytujú uvoľnenejší vzhľad, ale zato ochránia a primerane zababušia. Tomu sa hovorí skvelá investícia!

Zdroj obrázku: margostock / Shutterstock.com

Titulný obrázok: Unsplash

Tagy