Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o detskú kefku na vlasy Fridababy DermaFrida

súťaž

Keď na svet príde vytúžené bábätko, rodičia sú celí bez seba a užívajú si s malým pokladom každú voľnú chvíľu. Niekedy ich však môžu zaskočiť nečakané starosti, s ktorými nerátajú.

Pokožka malého bábätka je jemná a citlivá. Od prvého dňa na tomto svete je dobré sa o ňu správne starať. Niekedy sa však aj pri tej najlepšej rodičovskej starostlivosti môžu na pokožke vyskytnúť nepríjemné problémy, ktoré bábätko znervózňujú.

Jedným z nich je napríklad aj seboroická dermatitída, ktorú má od narodenia až takmer 70% detí. Spoznáte ju podľa malých šupiniek alebo chrastičiek, ktoré sa tvoria na hlave bábätka.

Riešením je používanie správnych pomôcok, ktoré dokážu problém odstrániť jemne a nenásilne. Vhodným pomocníkom je aj kefa Fridababy DermaFrida, ktorá bola vyvinutá švédskymi odborníkmi na starostlivosť o detskú pokožku.

Vďaka nej si dokážete s lupinkami poradiť v troch krokoch:

  • jemnú pokožku na hlavičke najskôr zmäkčíte špongiou z mäkkej peny,
  • silikónovou kefkou pokožku premasírujete a uvoľníte lupinky,
  • nakoniec ich vyčešete hustým hrebeňom.

Kefku Fridababy Dermafrida s nami otestovalo aj 120 akčných mám. Ak ste zvedaví, aká bola ich skúsenosť, pozrite si výsledky testovania v článku:

Testovali sme kefku proti lupinám pre bábätká: Čo hovoria mamičky?

 Vyhrajte kefu Fridababy DermaFrida pre svoje bábätko

Mnoho mamičiek rieši problém nepríjemných lupiniek u svojho bábätka. Ak aj vy patríte medzi jednu z nich, nenechajte si ujsť súťaž o túto skvelú pomôcku, ktorú sme si pre vás pripravili s spolupráci s Profimed.

Súťaž prebieha na našom Instagrame. Zapojiť sa môžete splnením podmienok v súťažnom profile.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

Tagy