Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE

Najlepšie pohodlie a ochrana citlivej pokožky bábätka od Pampers

Obdobie čakania na príchod vytúženého bábätka je pre každú mamičku výnimočný. Starostlivo zariaďuje detskú izbičku a chystá potrebnú výbavičku, s láskou si hladká bruško a nevie sa dočkať chvíle, až si svoje bábätko pohojdá v náručí. Jednou z najdôležitejších súčastí výbavičky sú určite kvalitné a komfortné plienky, ktoré nebudú bábätko na pokožke dráždiť. Práve naopak, tie správne plienky by váš drobček, napriek tomu, že mu poskytnú dokonalú ochranu, nemal na telíčku ani cítiť. Presne také sú plienky Pampers Premium Care.

Aké by mali byť prvé plienky pre novorodenca?

Plienky by mali zabezpečiť novonarodenému bábätku to najlepšie pohodlie a ochranu citlivej pokožky. Plienky Pampers Premium Care majú jemné flexibilné bočné krídelká ohľaduplne sa prispôsobujúce brušku bábätka, čo prináša pokožke primerané pohodlie. Plienky majú unikátny trojstupňový systém ochrany, čo novorodeniatku zabezpečuje až 12 hodín súvislej ochrany pred pretečením. Obsahujú tiež indikátor vlhkosti, ktorý zaznamená to, kedy je vhodný čas na výmenu plienky. A v neposlednom rade sú plienky ozdobené milými obrázkami. Plienky Pampers Premium Care sú vhodné pre novorodencov a bábätká od 0 do 3 mesiacov.

Výnimočnosť plienok Pampers Premium Care

Plienky Pampers Premium Care sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali tú najjemnejšiu a najstarostlivejšiu ochranu od Pampers vďaka exkluzívnej vrstve DermaComfort s absorpčnými pórmi, ktoré okamžite vyťahujú vlhkosť a nečistoty preč z pokožky a uzamykajú ich v plienke. Takže citlivá pokožka vášho bábätka zostane suchá a chránená.

Pampers je celosvetový líder vo výrobe plienok. Ich produkty sa vyznačujú certifikátom Oeko-Tex Standard 100, čo je istota kvality, ktorú potrebuje každý rodič. Produkty Pampers tiež podliehajú DermaTestu, čo znamená, že sú dermatologicky testované a bez obsahu 26 potenciálnych alergénov vyhlásených EÚ. Sú tiež odporúčané dermatológmi zo Skin Health Alliance. Preto sú plienky Pampers Premium Care to najlepšie, čo môžete vášmu bábätku dať. Nielenže zbavia vaše bábätko každého nepohodlia, ale bude sa v nich cítiť ako v bavlnke.

Recenzie zákazníkov

Tieto Pampers používame od narodenia až dodnes a ešte veľmi dlho aj budeme. Sú jediné, ktoré nám nedráždili pokožku a v ktorých sa malý cíti komfortne. (Miroslav)

Vyskúšali sme aj iné plienky, no jedine v Pampers plienkach prespala v kľude celú noc. (Natália Baxa)

Plienky som maximálne otestovala – vyskúšala – ďakujem za možnosť testovať. Plienka je veľmi hebká a je mi oveľa sympatickejšia než jej „zelená sestrička“. Podľa mňa má aj menej parfumácie, ktorá mi ale trochu u plienok prekáža, ideálna by bola plienka bez parfumácie a v ekologickejšej verzii Ale inak sú plienky veľmi fajn, naozaj vydržia a sú veľmi jemné. (Monika Alpa)

Zaujala vás informácia o plienkach Pampers Premium Care a chceli by ste ich spolu s vašim bábätkom vyskúšať? Zanechajte nám komentár, prečo si myslíte, že by ste boli vhodnou kandidátkou na testovanie a možno vyberieme práve vás. Tešíme sa na vaše komentáre.

Obrázky zdroj: Freepik, archív Pampers.

Tagy

2 komentáre

Zanechaj nám svoj komentár