Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Akú farbu prechodnej bundy sa oplatí vybrať?

Je to odveká dilema: akú farbu oblečenia si vybrať? Mikiny a tričká nie sú také dôležité ako vrchné oblečenie. Jesenné bundy sú totiž koncom outfitu a poslednou vrstvou v prípade vrstveného outfitu. Ich farba je teda dosť dôležitá. A vy, ktorú si vyberiete?

Dámska prechodná bunda: prešívaná je najmódnejšia!

Rozmýšľate, akú prechodovú bundu si vybrať pre seba? Podľa nás sa oplatí staviť na prešívaný model. Prešívané páperové bundy sú na trhu už niekoľko sezón a nič nesvedčí o tom, že vyjdú z módy. Majú veľa výhod, hlavne nízku hmotnosť a veľkosť. Môžete si ju jednoducho vziať so sebou na akúkoľvek cestu a na akýkoľvek výlet. A čo keď Vás zachráni pri lejaku či náhlom ochladení. Je to tiež model, ktorý sa hodí na mnohé príležitosti: môžete si ju vziať na hory, ale aj do mesta či do práce. Za každých okolností bude vhodná!

Prechodné dámske softshellové bundy

To neznamená, že dámska prechodná prešívaná bunda je jedinou možnosťou! Vrelo odporúčame aj dámske jesenné softshellové bundy. Tento model však bude fungovať hlavne pri rôznych druhoch aktivít: beh, cyklistika, horské výlety. Nebojte sa, že softshellová bunda raz vyjde z módy: je to dizajn, ktorý sa hodí kedykoľvek a kdekoľvek.

Funkcie prechodnej bundy

Pri kúpe dámskej jesennej bundy nezáleží len na modeli bundy. Venujte pozornosť jej funkciám. Určite sa oplatí siahnuť po modeli so stojatým golierom alebo vyšším golierom, vďaka ktorému bude Váš krk chránený pred vetrom. Dobrou voľbou je aj kapucňa, ktorá spolu s čiapkou ochráni hlavu pred tepelnými stratami. Netreba zabúdať na vrecká: prechodné dámske bundy bez nich nie sú také užitočné.

Dámske jesenné bundy – akej farby?

Je čas premýšľať o farbe. Jednoznačne najbezpečnejším riešením je čierna. Hodí sa ku všetkému, hodí sa k súpravám a má veľkú výhodu v tom, že na nej nie sú viditeľné žiadne nečistoty. Toto nie je jediná univerzálna možnosť. Dobrými odtieňmi sú aj tmavomodrá a šedá, ktoré majú podobné vlastnosti. Pre tých, ktorí hľadajú nadčasové farby, sú to určite tie najlepšie voľby.

Chceli by ste viac farby? Odporúčame modely v neutrálnych farbách, ale s kontrastnými prvkami, napríklad zipsy v inej farbe. Sú rozhodne zaujímavejšie a pútavejšie, no najpútavejším motívom je dámska prešívaná alebo klasická prechodná bunda v nevšednej farbe. Nikto neprejde ľahostajne okolo ružovej, žltej alebo modrej bundy – to je isté! Určite sa takýto variant bude hodiť aj počas jesenných zamračených dní. Keď je všade naokolo sychravo, šedo a prší, trocha farby sa bude hodiť každému! Pri turistike v horách je dôležitá aj farba. Ak sa stane niečo zlé, ľahko si Vás všimnú.

Vyberte si farbu, ktorú máte rady

Lacné dámske prechodné bundy dostupné v predajni Ozonee sú dokonalou kombináciou kvality a dobrej ceny: https://ozonee.sk/slo_m_Zeny_Bundy_Prechodne-bundy-6913.html. Nie sú drahé, no určite Vám poslúžia mnoho sezón a môžete sa na ne spoľahnúť za každých podmienok. A čo sa týka farby, vyberte si tú, ktorá sa Vám páči. Vďaka tomu budete bundu nosiť s radosťou aj v šedivých dňoch.

Tagy