Začnite písať

Kalendár mien

Bruno oplýva skvelými nápadmi

Bruno

Meniny: 10. marec 

Pôvod mena: z nemeckého Brunold – hnedý vládca 

 

Bruno oplýva skvelými nápadmi, ktorým vďaka kreativite dokáže dať reálnu podobu. Musí však prekonať nedostatok odvahy, ktorý mu bráni v realizácii veľkých vízií. Prekonať takúto prekážku mu pomôže túžba vyniknúť a zanechať po sebe nejaké významné dielo. Potom sa mu podarí nadobudnúť pocit, že jeho život má zmysel a dokáže byť inšpiráciou pre iných.  

 

Osobný život: Plachosť a nedostatok odvahy spôsobuje nositeľovi tohto mena problémy aj pri nadväzovaní vzťahov. Aj v tomto prípade sa mu ju podarí prekonať. Vnútornú silu mu dodá túžba po blízkosti milovanej osoby, o ktorú sa môže starať. K tej bude úprimný a citlivý, no iba do momentu, kým nesklame jeho dôveru.  

Pracovné uplatnenie: Jeho talent  najviac vynikne v umení. Zručnosť, kreativita a estetické cítenie vytvárajú predpoklady aj na úspech v oblasti dizajnu a architektúry. V každej z týchto sfér môže pracovať pomalším tempom, čím si šetrí zdravie. Ak sa vyhýba stresu a nepociťuje tlak, má dostatok energie pokračovať v práci a krok po kroku sa približovať k cieľu. 

 

Obľúbené farby: modrá, strieborná 

Ochranné kamene: perla, nefrit 

Vhodné znamenia: Baran, Rak, Lev, Panna 

Tagy