Začnite písať

Kalendár mien

Gabriel je horlivý a aktívny muž

Baby 2

Meniny: 24. marec 

Pôvod mena: z hebrejského Gabri él – muž boží  

 

Gabo, Gabko či Gabči je horlivý a aktívny muž, ktorý má energie na rozdávanie. Stačí mu kvalitná strava, vyvážený spánok, trochu lásky a jasné životné smerovanie. Za cieľom kráča so vztýčenou hlavou napriek občasným výkyvom nálady. Nepozná sebaľútosť ani frázu „nedá sa“. Pozor musí dávať na pýchu, kvôli ktorej občas pôsobí arogantne a povýšenecky. 

 

Osobný život: Nositeľ tohto mena nepatrí k domáckym typom vyhľadávajúcim rodinný kruh. Ako rodený extrovert, ktorý chce byť stredobodom pozornosti, trávi voľný čas radšej na večierkoch. Na tie berie aj svoju partnerku, ktorú miluje a rád sa s ňou pochváli. Vysedávať doma sa mu nechce ani po narodení detí. Cez víkend s nimi chodí na nákupy, do divadla, do kina.  

Pracovné uplatnenie: V kariére ide chladnokrvne za svojím vytýčeným cieľom. Je takmer neovplyvniteľný a len málokedy urobí kompromis. Vyžíva sa v riskantných investíciách aj v realizácii ambicióznych projektov. Priťahuje ho burza, realitný trh, politika aj šport, kde môže súťažiť a prekonávať sám seba.   

 

Obľúbené farby: biela, zelená, oranžová, krémová 

Ochranné kamene: rubín, nefrit, perla 

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Lev, Panna, Škorpión, Strelec, Vodnár 

Tagy