Začnite písať

TESTOVANIE

Poďte s nami otestovať plienky Pampers Premium Care

Plienky Pampers Premium Care sú najlepšou ochranou pre vaše bábätko. Sú natoľko kvalitné a komfortné, že vaše bábätko ochránia bez toho, aby na jeho jemnej pokožke vyvolali akýkoľvek nežiadúci pocit. Práve naopak, váš drobček ich na pokožke nebude ani cítiť. Sú prvou ochranou pre novorodeniatka a bábätká od 0 do 3 mesiacov.

Plienky disponujú unikátnym trojstupňovým systémom ochrany, čo novorodeniatku prináša až 12 hodín súvislej ochrany pred pretečením. Majú tiež indikátor vlhkosti, ktorý zaznamená, kedy už nastal čas pre bábätko na výmenu plienky. Pre rozveselenie a milý vzhľad sú plienky ozdobené rozkošnými obrázkami. Viac o plienkach Pampers Premium care si môžete prečítať v tomto článku.

Chcete sa aj so svojim bábätkom stať testerkou plienok Pampers Premium Care?

Plienky Pampers Premium Care môžete aj so svojím drobčekom teraz otestovať v pohodlí svojho domova. V tejto chvíli hľadáme 100 testeriek s bábätkami od 0 do 3 mesiacov. Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a aktívne šíriť na svojich sociálnych sieti, že testujete produkt s Akčnými mamami.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Vstupný dotazník, ktorým sa môžete prihlásiť do testovania, nájdete na tomto linku.

Tešíme sa na testovanie s vami!