Začnite písať

Kalendár mien

Jozef je rozvážny muž

Baby 2

Meniny: 19. marec 

Pôvod mena: z hebrejského Jóséph – boh pridá 

 

Jojo, Jožko či Jožino je rozvážny muž, ktorý sa dokáže ovládať v každej situácii. S pokojom pristupuje ku konfliktom vo vzťahoch aj na pracovisku. Už od mladého veku vie, čo od života očakáva. K ľuďom sa správa s rešpektom a v prípade potreby im bude nápomocný. Ak môže, vyhýba sa riskovaniu a nebezpečným investíciám.  

 

Osobný život: Nositeľ tohto mena je vzťahoch so ženami tichý a pokojný. Nepotrebuje byť dominantný, no zároveň sa nenechá ovládať. Empatiou a starostlivosťou si získa každú ženu. Lásku poníma tradičnejším spôsobom a pri dvorení vsádza na galantné správanie. Nezabúda na sviatky a spoločné výročia, ktoré sú pre neho príležitosťou urobiť partnerke nejaké malé prekvapenie.  

Pracovné uplatnenie: V práci vsádza na pomalšie tempo, vďaka ktorému sa vyhýba stresu. Zadané úlohy si ale vždy splní na 100 %. Je precízny, zodpovedný a vytrvalý, no chýba mu vodcovská povaha. Aj preto vyhľadáva prácu úradníka, účtovníka alebo učiteľa, kde nemusí riadiť tím a zodpovedať za chod firmy alebo inštitúcie.  

 

Obľúbené farby: žltá, modrá, fialová 

Ochranné kamene: granát, smaragd, ametyst 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Lev, Strelec, Vodnár 

Tagy