Začnite písať

Kalendár mien

Zoltán občas pôsobí ako pomalý a ťažkopádny

Meniny: 7. apríl 

Pôvod mena: turecký – moc, vláda 

 

Zolo, Zoli či Zoltánko občas pôsobí ako pomalý a ťažkopádny, no v skutočnosti ide o muža činu. Jeho pokojné a rozvážne vystupovanie je výsledkom schopnosti šetriť energiu na situácie, ktoré vyžadujú rázny prístup. Vďaka tomu sa teší dobrému zdraviu a vyhýba sa dlhodobému stresu. S dostatkom energie sa mu darí napĺňať plány a presadzovať ušľachtilé ideály formujúce spoločnosť.  

 

Osobný život: Milovník rizika a adrenalínu, ktorý vyhľadáva zmeny, sa nechce usádzať a byť v pevnom záväzku. Rád stretáva nové ženy, ktoré môže študovať a objavovať hlboké zákutia ich ženskej duše.  Ak sa rozhodne oženiť a dostať pod kontrolu citovú premenlivosť, urobí tak najmä kvôli túžbe byť otcom. Práve deti ho motivujú ustáliť sa a začať žiť rodinným životom.  

Pracovné uplatnenie: Práca pre neho nie je iba zdrojom zárobku. V kariére nachádza spôsob sebarealizácie, ktorú považuje za životne dôležitú. Nepotrebuje veľké bohatstvo a vplyv. Stačí mu presvedčiť ľudí o prínose jeho nápadov. Aj preto sa zameriava na vedecké alebo technické smery, kde môže pracovať na nových objavoch a vynálezoch.   

 

Obľúbené farby: modrá, žltá, medená 

Ochranné kamene: ónyx, granát 

Vhodné znamenia: Baran, Lev, Strelec, Vodnár 

Tagy