Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE

Mamičky testovali 6 produktov Bupi family citrónová tráva. Chcete vedieť, ako to dopadlo?

Mnohé z nás milujú poctivé slovenské výrobky. Medzi stálice na našom trhu v starostlivosti o detskú pokožku rozhodne patrí aj slovenská značka Bupi. Ich výrobky si zamilovali celé rodiny a to značku Bupi inšpirovalo k rozšíreniu svojho portfólia o produktový rad Bupi Family určený, ako inak, pre celú rodinu. Dvadsať z vás malo možnosť otestovať 6 produktov Bupi Family s vôňou citrónová tráva: prací gél, aviváž, dezinfekčný sprej na povrchy, dezinfekčný gél na ruky, tekuté mydlo na ruky, umývací gél 3v1 a bonusovým produktom boli neparfumované vlhčené utierky. Zaujíma vás, ako toto testovanie dopadlo a čo žienky na produktoch ocenili najviac?

Mamičiek sme sa spýtali, ako boli spokojné s výsledkom prania bielizne s pracím gélom a s použitím aviváže Bupi family citrónová tráva.

„Krásna, čistá bielizeň a svieža prírodná vôňa. Som veľmi spokojná.“ (Lucia)

„Hodnotím veľmi pozitívne, úžasná vôňa. Bielizeň vydržala mať aj dlhšiu dobu po praní úžasnú vôňu a sviežu. Veľmi som si  práci prípravok a aviváž  obľúbila.“ (Janka)

„Výsledky hodnotím veľmi pozitívne. Bielizeň krásne voňala, uteráky ostali konečne po praní mäkké.“ (Žaneta)

 „Ja osobne hodnotím skutočne veľmi pozitívne. Bielizeň krásne voňala. Okrem  skvelého zloženia som ocenila aj jemnosť bielizne po vypratí.“ (Ľubomíra)

 „Bielizeň mi po vypratí s touto kombináciou –  prací gél a aviváž – veľmi príjemne a hlavne nevtieravo, ale jemne voňala. Máme všetci citlivú pokožku a nezaznamenala som žiadne negatívne reakcie. Bielizeň mi krásne a sviežo vonia a je čistá.“ (Viktória)

Tiež nás zaujímalo, ktoré ďalšie produkty z radu Bupi Family plánujú mamičky ešte vyskúšať?

Na stránke bupishop ma zaujali krémy na ruky- tie určite vyskúšam keďže si neustále krémujem ruky. A pre dcéru vyskúšame kúpacie peny.“ (Veronika)

„Keďže sa nám pred 5 dňami narodilo bábätko, isto vyskúšam aj produkty od Bupi určené práve pre jemnú a citlivú pokožku novorodencov.“ (Denisa)

„Rada by som vyskúšala aj ďalšie produkty od Bupi  ?Bupi Baby tekuté detské mydlo s nechtíkom a  ?Bupi Kids ?Jemné mydlo na ruky s antibakteriálnou šalviou  ?Bupi baby tekutý prací prostriedok Sensitive?.“ (Viktória)

„Bez debaty všetky :), ja som neskutočne spokojná, nakoľko sme doteraz používali Bupi Sensitive Baby, len sme obohatili zbierku Bupi…veľmi sa mi páči, že vyrábate aj dezinfekčné gély a prostriedky na povrchy. Ja rada kupujem produkty od jednej firmy, keď som spokojná :).“ (Alexandra)

Všetky testerky nás potešili celkovým hodnotením a recenziou otestovaných produktov z radu Bupi Family citrónová tráva. Rady sa s vami o niektoré z nich podelíme:

„Produkty Bupi Family voňajú úžasne. Ich vôňa nie je príliš silná, skôr jemnučká, ale nádherná. Bielizeň je čistá a voňavá. Mydlo a umývací gél 3 v 1 nevysušuje pokožku. Dezinfekcia zanecháva po sebe čistotu.“ (Beáta)

„Produkty Bupi family citrónová tráva ma veľmi príjemne a milo prekvapili. Oceňujem najmä ich sviežu prírodnú vôňu. Bielizeň je krásna, čistá a príjemne vonia. Umývací gel na ruky aj telo je šetrný a nevysušuje pokožku. Dezinfekčný prostriedok je rovnako skvelý a perfektne sa dávkuje. Vlhké utierky sú fantastické na cestovania. Oceňujem, že tie nie sú parfumované. No a dezinfekčný gél na ruky je perfektná bodka do kabelky každej mamy. Ďakujem Bupi .-)“ (Lucia)

„Ja som bola spokojná so všetkými produktami ale najviac sa mi zapáčil prípravok na pranie a aviváž. Určite odporúčam. Ja osobne si nejdem vynachváliť toto zloženie a odporúčam aj ďalším kamoškám a mamičkám.“ (Janka)

„Určite ostane verní produktom Bupi Family, nakoľko so všetkým sme boli veľmi spokojní. Vôňa citrónovej trávy bola úžasná a dlhotrvajúca. Najviac prekvapená (milo) som bola z dezinfekčné gélu, nakoľko všetky s vôňou čo som doteraz vyskúšala mi smrdeli. Tento, naopak, veľmi krásne voňal. Keď som si umyla ruky mydlom Bupi Family, ešte dlho som cítila na rukách jeho vôňu. Bolo to skvelé. Ďakujem za možnosť vyskúšať tieto produkty.“ (Žaneta)

„Ak stále hľadáte prípravky, ktoré sú vhodné aj na citlivú pokožku, majú skutočne skvelé zloženie – značka BUPI je pre vás to pravé. Okrem toho prípravky na pranie krásne voňajú a bielizeň je po ich použití skutočne jemná a nadýchaná. Čo viac dodať 🙂 Jednoducho úžasné! (Ľubomíra)

Ako boli celkove naše testerky spokojné s produktmi Bupi family citrónová tráva?

Všetkých 20 testeriek uvidelo, že boli s otestovanými produktmi spokojné, čo nás veľmi teší :-).

Testerky ďalej hodnotili viaceré parametre: veľkosť balenia, manipuláciu s balením, prírodné zloženie, množstvo produktu v balení, vôňu, penivosť produktov, to, či jednotlivé produkty nevysušujú pokožku a tiež nápaditosť obalov.

16 testeriek uviedlo, že veľkosť balení hodnotia skvele, 4 testerky označili veľkosť balení za veľmi dobré.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ??? ????? (@fri.world)

14 testeriek bolo s balením produktov Bupi family citrónová tráva veľmi spokojných a manipuláciu s produktmi hodnotili ako skvelú, 4 testerky ako veľmi dobrú a 2 testerky uviedli, že boli spokojné.

Testerky tiež hodnotili prírodné zloženie produktov. 14 testeriek uhodnotilo zloženie ako skvelé, 4 testerky ako veľmi dobré, 1 testerka bola spokojná a 1 hodnotila prírodné zloženie ako veľmi fajn.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? (@alexandra_mekysova)

Ďalším hodnoteným parametrom bolo množstvo produktov v balení. 16 testeriek uviedlo, že množstvo bolo skvelé, 3 testerky hodnotilo množstvo produktu v balení ako veľmi dobré a 1 testerka uviedla, že bolo veľmi fajn.

Testerky tiež hodnotili príjemnú sviežu vôňu citrónová tráva. 18 testeriek uvidelo, že vôňa je skvelá, 1 testerka vôňu hodnotila ako veľmi fajn a 1 uviedla, že bola spokojná.

Penivosť telových produktov hodnotilo 11 testeriek ako skvelú, 8 ako veľmi dobrú a 1 testerka uviedla, že bola s touto vlastnosťou spokojná.

Dôležitým parametrom telových produktov bolo tiež to, či nadmerne nevysušujú pokožku. 11 testeriek šetrnosť produktov k pokožke hodnotilo ako skvelú, 8 ako veľmi dobrú a 1 testerka uvidela, že bola spokojná.

Napokon testerky hodnotili tiež nápaditosť obalov, kde 13 z nich uviedlo, že vzhľad obalov je podľa nich skvelý, 6 zaškrtlo hodnotenie ako veľmi dobré a 1 testerka uviedla, že bola s vizuálnou stránkou obalov spokojná.

Bonusom pre všetky mamičky je darčekový kód pre uplatnenie 15% zľavy na nákup produktov značky Bupi.

Zľavový kód: AKCNEZENY15

Platnosť zľavového kódu: do 30.7.2022.

Ak sa chcete o značke BUPI, jej filozofii či produktoch dozvedieť viac, prečítajte si tento článok. Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Sledujte našu stránku Akčné ženy Akčné mamy a možno práve vy budete ďalšou vybranou testerkou, ktorá si bude môcť vyskúšať špičkové produkty úplne zdarma.

Obrázky zdroj: archív testeriek

1 Komentár