Začnite písať

Kalendár mien

Jarmila má vlastný svet plný fantázie a ružových predstáv

Meniny: 28. apríl 

Pôvod mena: slovanský – milujúca jarosť 

 

Jarka, Milka či Jarmilka má vlastný svet plný fantázie a ružových predstáv. Pred okolím si ho žiarlivo stráži a vpustí doň len zopár vyvolených. K ostatným sa správa s rešpektom, no je k nim trochu odmeraná. Úspech dosahuje pomerne ťažko. Dôvodom je nedostatok odvahy, za čo platí daň v podobe nevyužitých príležitostí.  

 

Osobný život: Žena s týmto menom nedokáže žiť bez lásky. Ak je dlho sama, môže upadnúť do depresie, z ktorej sa však vždy dostane a opäť naberie chuť do života. Pomôžu jej práve jej sny a ružové predstavy, ktoré ju motivujú, aby pokračovala v snívaní. Nielen o svojich snoch, ale aj o svojom trápení nikomu nepovie. Radosť aj utrpenie prežíva sama hlboko vo vnútri.  

Pracovné uplatnenie: Plachosť a uzavretosť vyplývajúca z introvertnej povahy je prekážkou k dosiahnutiu väčších úspechov. O tie sa nositeľka tohto mena ani veľmi neusiluje. Najradšej pracuje v úzadí ako radová zamestnankyňa bez väčšej zodpovednosti. Uspieť môže napríklad v umení. Ak sa jej podarí dostať pestrý vnútorný svet na papier alebo na plátno, stane sa z nej slávna a bohatá maliarka či spisovateľka.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, zelená, oranžová 

Ochranné kamene: zafír, nefrit  

Vhodné znamenia: Býk, Rak, Panna, Škorpión, Ryby 

Tagy