Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o víno od Vinum Nobile Winery v limitovanej edícii ku Dňu matiek

Deň matiek je sviatok, kedy si každá mama zaslúži malú odmenu za to, že je mama. V tento deň by sme nemali zabudnúť, čo všetko pre nás mamy robia. Už viete, akým darčekom potešíte svoju mamu?

Deň matiek v histórii

Tradícia osláv tohto dňa je takmer po celom svete. Už v starovekom Grécku sa slávili sviatky plodnosti a matiek, ktoré sa spájali s bohyňou Rhey. Myšlienka pravidelných osláv sa začala črtať v roku 1907 na počesť Anny Reeves Jarvisovej, ktorá bojovala za práva matiek. Oficiálny Deň matiek sa prvý krát slávil v roku 1914, kedy ho vtedajší americký prezident Woodrow Wilson vyhlásil za celonárodný sviatok. Na Slovensku ho oslavujeme druhú májovú nedeľu.

Súťaž s Vinum Nobile Winery

Každú mamu poteší v tento sviatok nejaký milý darček. Detské kresbičky, milé básničky, či aj obyčajné objatie a vyznanie vďaky. My sme si nielen pre všetky mamy pripravili k tomuto sviatku aj špeciálnu súťaž s Vinum Nobile Winery, ktorý je partnerom Klubu akčných žien.

Na našom facebookovom profile si môžete zasúťažiť o vynikajúce ružové vínko Merlot rosé ročník, 2020 od v limitovanej edícii ku Dňu matiek.

Stačí splniť podmienky uvedené v súťažnom príspevku a už si len držať palce. 🙂

Súťaž prebieha od  29.4.2022 do 3.5.2022. Zo súťažných komentárov vyžrebujeme 1 výhercu, ktorý obdrží fľašu vína od Vinum Nobile Winery. Súťažiaci musí mať nad 18 rokov.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy