Začnite písať

Uncategorized

Cristiano Ronaldo oznámil smutnú správu: O synčeka prišli krátko po pôrode

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo zažíva mimoriadne bolestné chvíle. Jeho partnerka Georgina Rodriguezová totiž na svet priviedla dvojičky, z nich však prežilo iba jedno z detí.

Chlapec po pôrode zomrel

„S veľkým smútkom musíme oznámiť, že v pondelok zomrel náš malý chlapec. Je to tá najväčšia bolesť, akú môže rodič pociťovať. Narodenie dcérky nám však dáva silu, aby sme to zvládli a naďalej sa tešili zo života. Ďakujeme všetkým lekárom a sestričkám za ich profesionálnu starostlivosť a podporu. Sme zničení z tejto tragédie, preto vás prosíme o rešpektovanie nášho súkromia v tomto náročnom období,“ napísal Ronaldo na Instagrame v spoločnom vyhlásení s jeho životnou partnerkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Futbalová jednotka s Georginou Rodriguezovou tvoria pád od roku 2017. Vlani informovali verejnosť o tom, že očakávajú prírastok do rodiny a budú to dvojičky.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, aktuálne 5-násobný otec, je považovaný za najlepšieho futbalistu súčasnosti, dokonca býva označovaný za najlepšieho futbalistu v dejinách. Zároveň má status najpredávanejšieho futbalistu. Svoju popularitu si vybudoval aj a sociálnych sieťach, kde patrí medzi najsledovanejších športovcov. Napriek svojej hráčskej kariére nezabúda na to, čo je v živote najviac dôležité. Čas, ktorý môže stráviť s rodinou sa snaží využiť naplno, pretože je pre neho dôležitá.

Po zverejnení smutnej správy internet zaplavila vlna podpory a útechy. Svoju podporu vyjadrili nielen Ronaldovi spoluhráči z Manchester United, ale aj jamajský šprintér Usain Bolt či bývalý futbalista Gary Lineker.

Titulná foto: IG @cristiano

Tagy