Začnite písať

Kalendár mien

Dana má obrovskú charizmu

Meniny: 16. apríl 

Pôvod mena: z hebrejského Dániél – boh je sudca 

 

Dada, Dadka či Danka má obrovskú charizmu, ktorá pôsobí na ženy aj mužov. Na získanie sympatií nepotrebuje šarm ani nadpriemernú inteligenciu. Tajomstvom úspechu je sebadôvera a bojovnosť, ktorá z nej robí prirodzenú vodkyňu. Na okolie pôsobí aj priateľskosťou a veľmi dobrou výrečnosťou. Občas však potrebuje byť sama, utíšiť sa a uzavrieť sa pred svetom. 

 

Osobný život: Žena s týmto menom má jasnú predstavu o šťastí. Tá spočíva v nastolení rovnováhy medzi láskou a prácou. Vo vzťahu je pozorná a starostlivá, v práci sa snaží byť užitočná a zarobiť čo najviac peňazí. Komplimentov nemá nikdy dosť. Pred lichôtkami však uprednostní činy. Za najväčší prejav lásky považuje pomoc podanú vtedy, keď je na dne.  

Pracovné uplatnenie: Šikovná osobnosť sa vďaka zručnosti a kreativite uplatní v akejkoľvek oblasti, kde môže tvoriť. Láka ju umenie, bytový dizajn aj architektúra. Žena s týmto menom bude úspešná aj v podnikaní. Uspieť môže s výrobou a predajom ručne vyrobených dekorácií alebo ako krajčírka pracujúca na vlastnú päsť.   

 

Obľúbené farby: zelená, fialová, tmavomodrá 

Ochranné kamene: achát, ametyst 

Vhodné znamenia: Panna, Váhy, Vodnár, Ryby 

Tagy