Začnite písať

Kalendár mien

Izidor má premyslený každý krok, ktorý sa chystá urobiť

Meniny: 4. apríl 

Pôvod mena: z gréckeho Isidóros – dar egyptskej bohyni Izis 

 

Izi, Ižo či Izidorko má premyslený každý krok, ktorý sa chystá urobiť. Stále niečo plánuje, vďaka čomu sa mu darí uspieť vo všetkom, do čoho sa pustí. S tým ale často prichádza stres, napätie a neschopnosť uvoľniť sa. Pomôžu mu prechádzky v prírode a pravidelné stretnutia s priateľmi, pri ktorých sa odreaguje. Tí ho majú radi kvôli jeho priateľskému vystupovaniu a ochote vždy im pomôcť alebo poradiť.  

 

Osobný život: Rodina je pre neho na prvom mieste. Partnerku považuje za spriaznenú dušu a ani na okamih nepomyslí na to, aby ju podviedol alebo opustil. Šťastný a naplnený vzťah ale prežije iba so ženou, ktorá ho nebude ovládať. Muž s týmto menom je dosť ovplyvniteľný, čo by pri živote s panovačnou a dominantnou osobou mohlo viesť k potlačeniu jeho osobnosti.   

Pracovné uplatnenie: Zodpovedný a precízny pracant sa nestratí v žiadnej oblasti. Prácu považuje najmä za zdroj zárobku, preto sa veľmi netrápi výberom povolania. Vykonávať bude akúkoľvek dobre zaplatenú prácu. Stačí mu teplé miesto v kancelárii na úrade alebo v nejakej obchodnej či účtovníckej firme, kde sa bude môcť sústrediť na zverené úlohy.  

 

Obľúbené farby: biela, zelená, hnedozelená, tyrkysová  

Ochranné kamene: citrín, jaspis 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Lev, Kozorožec, Vodnár 

Tagy