Začnite písať

Kalendár mien

Richard sa prejavuje ako veselá kopa

Meniny: 3. apríl 

Pôvod mena: zo starogermánskeho Richi+hart – mocný, tvrdý vládca 

 

Rišo či Riško sa prejavuje ako veselá kopa s dostatočným nadhľadom na okolité dianie. Jeho prednosťou je najmä silná intuícia, ktorá mu ukazuje správny smer. Aj preto to vždy dotiahne ďaleko. Nesmie však podliehať žiadnym závislostiam, ktoré by ho obrali o potrebné sily. Ako hĺbavý muž sa zaoberá aj spirituálnou stránkou života a snaží sa vnímať svet ľavou aj pravou hemisférou naraz.  

 

Osobný život: Partnerka sa na neho môže vo všetkom spoľahnúť. Je zodpovedný, starostlivý a zaujíma sa o spokojnosť všetkých členov domácnosti. Vo vzťahu je s ním kopec zábavy, no okrem smiechu si potrpí aj na otvorené filozofické rozhovory. Rodinu často berie na výlety do prírody alebo za pamiatkami. Takto strávený voľný čas je pre neho najväčším relaxom.   

Pracovné uplatnenie: Neúspechy ho dokážu na nejaký čas rozhodiť. K tým však nedochádza často. Nositeľ tohto mena vie odhadnúť svoj potenciál a oblasť, kde ho najlepšie zužitkuje. Aj preto sa o právo, medicínu, ekonómiu či fyzioterapiu začína zaujímať už v mladom veku, aby sa postupne pripravoval na celoživotnú kariéru. 

 

Obľúbené farby: hnedá, modrá, zelená, červená  

Ochranné kamene: zafír, sardonix 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Lev, Strelec, Vodnár 

Tagy