Začnite písať

Kalendár mien

Slavomír sa občas musí pretvarovať

Meniny: 22. apríl 

Pôvod mena: slovanský – sláv mier 

 

Slavo či Slavko sa občas musí pretvarovať. Dôvodom je jeho slabšia sebadôvera, ktorú musí pred svetom ukrývať, aby ho vonkajšie vplyvy nezmenili na niekoho, kým byť nechce. Časté reči o úspechu, cestách po svete a zarobených peniazoch tak nie sú myslené ako vystatovanie, skôr ako snaha ukázať svoje schopnosti. Napriek tomu je v spoločnosti obľúbený. Sympatie si získava úprimnosťou a priateľským prístupom.  

 

Osobný život: Muž s týmto menom si nepotrpí na dominanciu. Vo vzťahu sa snaží o rovnosť a vzájomnú podporu. Už v mladom veku túži po deťoch, no bez ženy, do ktorej bude úprimne zamilovaný, si rodinu nezaloží. Aj po založení rodiny sa snaží ďalej udržiavať dobré vzťahy so spolužiakmi a s kamarátmi z detstva.  

Pracovné uplatnenie: Slavomír zvládne akúkoľvek prácu od tej manuálnej po úradnícku. Je precízny, zodpovedný a odhodlaný podávať nadpriemerné výkony. Stačí mu veriť, nechať mu trochu voľnosti a za odvedenú robotu mu poriadne zaplatiť. Potom bude dobrým účtovníkom, stavbárom, predajcom či klientským pracovníkom v banke alebo v poisťovni. 

 

Obľúbené farby: biela, modrá, fialová, červená 

Ochranné kamene: achát, topás, tigrie oko 

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Rak, Škorpión, Strelec, Ryby 

Tagy