Začnite písať

Kalendár mien

Vojtech je dvojtvárny muž

Meniny: 23. apríl 

Pôvod mena: slovanský – tešiteľ vojska 

 

Vojty, Vojto či Vojtko je dvojtvárny muž, ktorý pôsobí na okolie dosť nevyspytateľne. Iný je doma, iný na verejnosti. Dôvodom je jeho nedôvera voči ľuďom, s ktorými nemá vybudované hlbšie osobné väzby. K susedom a ku kolegom je odmeraný, pri partnerke a pri deťoch veľmi zhovorčivý a veselý. Jeho najbližší ho nesmú oklamať. Klamstvo im odpustí, ale nezabudne.   

 

Osobný život: Aktívny muž pripraví rodine vždy zaujímavý program. Ak ju nevezme niekam na výlet do prírody, pôjdu na koncert alebo na športový zápas. Aby doprial partnerke radosť z elegantného oblečenia, pravidelne s ňou chodí nakupovať. Zimné večery trávi rád pri krbe. V lete si užíva grilovačky a malé záhradné večierky s najbližšími priateľmi.   

Pracovné uplatnenie: Pracovitosť a odvaha riskovať ho dovedie k úspechu v mladom veku. Zarobené peniaze potom investuje do štúdia alebo do budovania firmy. Časť z nich investuje do nehnuteľností a do drahých kovov. Popri podnikaní tak necháva zhodnocovať peniaze, aby žil na staré kolená v hojnosti a bol úplne sebestačný. 

 

Obľúbené farby: zelená, tmavomodrá 

Ochranné kamene: topás, rubín, diamant 

Vhodné znamenia: Váhy, Škorpión, Kozorožec, Vodnár, Ryby 

Tagy