Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o knihy Súrodenci spolupracujú

súrodenci spolupracujú

Myslím, že každý to poznáme. Večné hádky medzi deťmi o to, čo sa nám dospelým zdá úplne banálne. Z ničoho nič sa stávame sudcami v spore a len málokedy dokážeme uspokojiť obe strany.

Podobné situácie zažívala pri výchove svojich dvojičiek aj akčná mama Martina, ktorá sa rozhodla to riešiť po svojom. Vďaka jej všímavosti a tvorivému duchu pripravila pre deti knihu Súrodenci spolupracujú, ktorá ich naučí riešiť denné škriepky pekne „po bratsky“.

Kniha je o dvojičkách Gregorovi a Grétke. Aj keď si veľa pomáhajú, vedia sa aj riadne pohádať. Či už o hračky, alebo o to, kto pôjde ako prvý na hojdačku na ihrisku. Riešeniami ich konfliktov ich najprv sprevádzajú mama a otec. Pomáhajú si presýpacími hodinami, hodom mince či kreslením. A keď Gregor Grétke nepožičia svoj meč, ona si skrátka vyrobí svoj vlastný, originálny. Napokon má mama takú dôveru vo svoje deti, že ich nechá, aby si škriepky riešili samy. Zvládnu to aj bez jej pomoci? A čo vy? Čo by ste poradili Gregorovi a Grétke pri ich hádkach? Dokážete sa u vás doma inšpirovať ich príbehmi? A čo robiť, keď dohody niet?

Súťaž o 2 knihy na našom Facebooku

Pre všetky mamy, ktoré by doma radšej boli len mamami a nie rozhodcami a sudcami venovala Martina Vyskočová do súťaže 2 knihy Súrodenci spolupracujú, ktoré určite potešia celú rodinu.

Do súťaže sa môžete zapojiť na Facebooku Akčné mamy splnením podmienok v súťažnom príspevku. Súťaž potrvá do 9.5.2022. Po jej skončení vyžrebujeme 2 výhercov, ktorí obdržia krásnu knihu.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy