Začnite písať

Kalendár mien

Ingrida sa drží zásady „čo na srdci, to na jazyku“

Meniny: 8. máj 

Pôvod mena: zo škandinávskeho Ingwio+frid – jazdkyňa severského boha Ingwio 

  

Inga či Ingrid sa drží zásady „čo na srdci, to na jazyku“. Vďaka tomu si získava priateľov aj neprajníkov. Priatelia sa však musia naučiť akceptovať jej častú kritiku. Tá nie je myslená zle, no nie všetci v jej okolí to chápu. Aj preto sa často uzatvára do seba. Dlho jej to ale nevydrží. Po niekoľkých dňoch plaču sa opäť postaví na nohy a rozveseľuje svet okolo seba humorom a večným optimizmom. 

 

Osobný život: Ingrida neznáša samotu. Ak je dlhší čas nezadaná, môže pociťovať frustráciu. Vyriešiť sa to snaží hľadaním muža, s ktorým by čo najskôr začala budovať partnerský vzťah. To sa často otočí proti nej, pretože partner ju môže využívať. K takejto situácii ale dochádza skôr výnimočne. Nositeľka tohto mena je dostatočne bystrá a schopná rozoznať manipuláciu.  

Pracovné uplatnenie: Kritický prístup a schopnosť poukazovať na chyby z nej robí výbornú novinárku. Uplatní sa najmä v oblasti investigatívnej žurnalistiky, kde môže odhaľovať rôzne podvody. Ak sa naplno ponorí do takejto práce, zabudne aj na prípadnú osamelosť v osobnom živote.  

 

Obľúbené farby: zelená, oranžová, hnedozelená 

Ochranné kamene: jaspis, nefrit 

Vhodné znamenia: Baran, Lev, Panna, Kozorožec 

Tagy