Začnite písať

Kalendár mien

Aneta žije dvojaký život

Meniny: 17. máj 

Pôvod mena: z hebrejského Channah – milostiplná  

 

Aneta žije dvojaký život. Na pracovisku je priebojná a nekompromisne kráča za vytýčenými cieľmi, v súkromnom živote sa mení na nežné žieňa, ktoré vyžaduje nehu a pozornosť. Za tú sa odvďačí starostlivosťou a obetavosťou. Niekedy dopláca na nedôslednosť, ktorá je jednou z mála jej slabých stránok.  

 

Osobný život: Šarmantná žena s príjemným vystupovaním, ktorá viac počúva ako rozpráva, upúta každého muža. Jej záujem však vzbudí iba nápadník, ktorý to s ňou myslí úprimne. Je dostatočne bystrá, aby rozoznala, kto k nej niečo cíti a kto ju chce iba využiť. So zakladaním rodiny sa neponáhľa. Deti chce mať iba s mužom, ktorého naozaj miluje.  

Pracovné uplatnenie: Vodcovské schopnosti z nej robia úspešnú šéfku. Riadiť dokáže aj tím s desiatkami ľudí, či už v súkromnej firme, na úrade alebo v nejakej inštitúcii. Podriadení jej občas vytknú tvrdohlavosť a neochotu robiť kompromisy. Nositeľka tohto mena sa ale môže pochváliť skvelou sebareflexiou, takže na oprávnenú kritiku reaguje zmenou zlého postoja.  

 

Obľúbené farby: hnedá, zelená, oranžová 

Ochranné kamene: ónyx, topás 

Vhodné znamenia: Býk, Panna, Kozorožec, Vodnár 

Tagy