Začnite písať

Kalendár mien

Blažena je často nepochopená svojím okolím

Meniny: 11. máj 

Pôvod mena: slovenský variant latinského mena Beáta – šťastná, blažená  

  

Blažena je často nepochopená svojím okolím. Problémom je jej komplikovaná povaha. Kým jej najbližší sa v nej takmer vôbec nevyznajú, ona presne vie, aké sú jej silné stránky a ako ich má využiť. Vyznačuje sa skvelou komunikatívnosťou, ktorú využije v osobnom aj pracovnom živote. Potrpí si na poriadok a systém vo všetkom, čo robí.  

 

Osobný život: Napriek výrečnosti je silná introvertka, ktorá sa často uzatvára do seba. To jej spôsobuje problémy aj vo vzťahoch. Nerada hovorí o svojich pocitoch a niekedy má problém prejaviť city aj partnerovi. V staršom veku, keď je už finančne zabezpečená, sa upína na deti. Obzvlášť vtedy, keď nemá priateľov a jej partnerský vzťah nefunguje podľa predstáv.  

Pracovné uplatnenie: Nech vykonáva akúkoľvek prácu, vyniká húževnatosťou a obrovskou priebojnosťou. Ak prekoná svoju plachosť, vďaka šarmu a komunikatívnosti z nej bude dobrá moderátorka. Uspeje aj ako advokátka alebo mediátorka. Obidve profesie jej dávajú možnosť uplatniť túžbu pomáhať a riešiť problémy druhých ľudí.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, sivá, pomarančová 

Ochranné kamene: jaspis, nefrit 

Vhodné znamenia: Blíženci, Panna, Váhy, Strelec, Vodnár 

Tagy