Začnite písať

Kalendár mien

Bonifác je zdvorilý a priateľský muž, ktorý vnáša medzi ľudí dobrú náladu

Meniny: 14. máj 

Pôvod mena: z latinského Bonifatius – človek dobrého osudu 

 

Bonifác je zdvorilý a priateľský muž, ktorý vnáša medzi ľudí dobrú náladu. Občas sa ponorí do svojho sveta, no nikdy sa neuzatvára na viac ako niekoľko dní. O svoje myšlienky, pocity a vízie sa potrebuje deliť s okolím. S priateľmi a kolegami sa dokáže baviť o rôznych témach. Neznáša však ohováranie. Blízke mu nie je ani kritizovanie. Radšej hľadá riešenia a spôsoby, ako meniť veci k lepšiemu.   

 

Osobný život: Plachý a nesmelý muž má problém nadväzovať vzťahy. Pri ženách dopláca na neistotu a nedostatok zdravého sebavedomia. Vyhliadnutú partnerku však vie očariť humorom a taktným správaním, ktorým si získava jej dôveru. Zapracovať musí na žiarlivosti a neustálej potrebe kontrolovať všetkých naokolo.  

Pracovné uplatnenie: Nedostatok sebadôvery mu robí problémy aj v pracovnom živote. Aj keď je bystrý, talentovaný a pracovitý, kvôli slabému sebavedomiu sa len málokedy odváži riskovať a bojovať o úspech. Rád pracuje v kolektíve, kde nemusí vytŕčať z davu. Vyhovuje mu práca na úrade, v banke alebo v dielni.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, červená 

Ochranné kamene: topás, tigrie oko 

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Lev, Váhy, Strelec  

Tagy