Začnite písať

Kalendár mien

Ferdinand je trochu nestály a občas má problém s rozhodovaním

Meniny: 30. máj 

Pôvod mena: zo starogermánskeho Fridunant – smelý ochranca 

 

Ferdinand je trochu nestály a občas má problém s rozhodovaním. Váhaním sa pripravuje o mnohé životné príležitosti. Nepatrí k organizačným typom, ktoré plánujú a dodržiavajú svoj systém práce. Aj vďaka tomu nepodlieha stresu a necíti sa pod tlakom. Ak chce dosiahnuť to, po čom túži, musí zapracovať na sebavedomí a vybudovať si pevnú vôľu. 

  

Osobný život: Neistota a problém s rozhodovaním ho brzdí aj pri nadväzovaní partnerských vzťahov. Partnerku si hľadá dlhšie. Problémom nie sú vysoké nároky ani prieberčivosť. Pred vzťahmi má rešpekt kvôli strachu z odmietnutia. Ak prekoná nesmelosť, podarí sa mu získať ženu svojho života, ktorú zahrnie láskou a pochopením.  

Pracovné uplatnenie: Inteligentný muž, ktorý sa rád vzdeláva a hľadá odpovede na neustále otázky, je rodený intelektuál. Uplatnenie nájde ako filozof, historik alebo politológ. Keďže je skvelý rečník, môže pracovať aj ako profesor. Medzi študentmi je obľúbený. Získať rešpekt  a stať sa prirodzenou autoritou mu pomáha obrovská charizma.  

 

Obľúbené farby: sivá, žltá, tmavomodrá, indigová 

Ochranné kamene: opál, granát 

Vhodné znamenia: Blíženci, Váhy, Strelec, Vodnár, Ryby

Tagy