Začnite písať

Kalendár mien

Gertrúda pláva životom bez väčších problémov

Meniny: 19. máj 

Pôvod mena: z nemeckého Gertrude – milá kopijníčka  

 

Gertrúda pláva životom bez väčších problémov. Pomáha jej k tomu jednoduchý a priamy prístup, vďaka ktorému sa vyhýba zložitým a nebezpečným situáciám. Dokáže sa presadiť v akejkoľvek oblasti, v ktorej si svedomito plní všetky zverené úlohy. Okolie na nej obdivuje schopnosť stáť si za svojím názorom a nenechať sa ovplyvniť inými.  

 

Osobný život: Ak sú k nej ľudia priateľskí a úprimní, oplatí im to ešte väčšou priateľskosťou a úprimnosťou. Ak ju niekto sklame či podrazí, musí sa pripraviť na neľútostnú pomstu. Týka sa to najmä žien, ktoré sa jej pokúsia ukradnúť partnera. Tomu je verná v dobrom aj v zlom. Jej láska sa po narodení detí ešte prehĺbi. Rola matky a manželky je pre ňu najdôležitejšia. 

Pracovné uplatnenie: Aj keď nikdy nepracuje na úkor času s rodinou, dokáže sa prepracovať k bohatstvu a úspechu. Vynikajúca intuícia ju vedie za správnymi príležitosťami, ktoré vďaka odvahe a priebojnosti využije vo svoj prospech. Darí sa jej to v podnikaní, v investovaní aj na pozícii manažérky v korporácii. 

 

Obľúbené farby: žltá, modrá 

Ochranné kamene: smaragd, ametyst, chalcedón 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Lev, Panna, Kozorožec, Ryby 

Tagy