Začnite písať

Kalendár mien

Hermína je výrečná žena, ktorá sa vyžíva v odborných a intelektuálnych debatách

Meniny: 6. máj 

Pôvod mena: z nemeckého Hermann – bojovník 

 

Hermína je výrečná žena, ktorá sa vyžíva v odborných a intelektuálnych debatách. Pôvabom a príjemným vystupovaním si získava sympatie priateľov aj kolegov. V prípade vyhrotených situácií dokáže vystupovať taktne a diplomaticky. Medzi jej najväčšie cnosti patrí obetavosť a snaha brániť slabších.  

 

Osobný život: Žena s týmto menom si vo vzťahu zakladá najmä na dôvere a porozumení. Ak zo strany partnera pociťuje oporu, jej city sa stále viac prehlbujú. V prípade, že jej láska nie je opätovaná, vo vzťahu dlho nezotrvá napriek tomu, že je zaľúbená. Sna o nájdení vysnívaného princa sa nevzdá ani po opakovaných sklamaniach. Kvôli pravej láske je ochotná odcestovať aj na druhú stranu planéty.  

Pracovné uplatnenie: Aj keď láska je pre nositeľku tohto mena na prvom mieste, pracovný život nezanedbáva. Ide o svedomitú a zodpovednú pracovníčku, ktorej môže byť zverená aj vyššia funkcia, či už na úrade alebo v súkromnej firme. Nejedna žena s týmto menom vďaka dobrej komunikatívnosti uspeje aj v oblasti médií, prípadne ako profesorka na vysokej škole.  

 

Obľúbené farby: zelená, fialová, tmavomodrá 

Ochranné kamene: achát, perla, ametyst 

Vhodné znamenia: Baran, Váhy, Škorpión, Strelec, Vodnár

Tagy