Začnite písať

Kalendár mien

Lesana sa vyžíva vo vyhrotených diskusiách a súbojoch o pravdu

Meniny: 5. máj 

Pôvod mena: meno vytvorené podľa rozprávkovej lesnej víly 

 

Lesana sa vyžíva vo vyhrotených diskusiách a súbojoch o pravdu. Túžba po dominancii z nej robí energickú rečníčku, ktorá chce nakloniť misky váh na svoju stranu aj vtedy, keď sa mýli. Tvrdohlavosť a panovačnosť jej bráni získavať nových priateľov, no tých k životu veľmi nepotrebuje. Už v mladom veku sa prejavuje ako samostatná osobnosť, ktorá odmieta pomoc a podporu okolia.  

 

Osobný život: Neústupčivá povaha jej robí problémy aj pri budovaní partnerského vzťahu. Najviac jej vyhovujú submisívni muži, ktorí nebudú klásť neustály odpor pri jej snahe riadiť domácnosť a organizovať život sebe aj partnerovi. Za tvrdohlavou a panovačnou maskou sa však ukrýva citlivá a zraniteľná duša, ktorá potrebuje veľa lásky a porozumenia.  

Pracovné uplatnenie: Ak sa žena s týmto menom do niečoho pustí, neskončí dovtedy, kým nedosiahne očakávaný výsledok. Aj preto sa hodí za obchodníčku, maklérku, riaditeľku firmy či architektku. Cudzie jej nie sú ani oblasti práva, ekonómie a sociológie, kde využije veľmi dobré logické a analytické myslenie.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, žltá, svetlozelená 

Ochranné kamene: ametyst, smaragd, akvamarín 

Vhodné znamenia: Lev, Panna, Váhy, Vodnár, Ryby 

Tagy