Začnite písať

Kalendár mien

Lesia si dokáže vybudovať vplyv, postavenie a materiálne zázemie

Meniny: 5. máj 

Pôvod mena: ukrajinské meno odvodené z mena Alexandra – brániaca, chrániaca mužov  

 

Lesia si dokáže vybudovať vplyv, postavenie a materiálne zázemie napriek svojej prehnanej citlivosti. Na jednej strane je nežná a priateľská, na druhej húževnatá a ambiciózna. Nositeľka tohto mena má jasný plán a premyslené kroky, ako sa dostať k tomu, po čom túži. Medzi ľuďmi je nesmierne obľúbená. Sympatie si získava prirodzenosťou a večným optimizmom.  

 

Osobný život: Pôvabná žena, ktorá vie dokonale využívať svoj šarm, si získa každého muža. Lásku vníma ako veľkú životnú školu, v ktorej sa má naučiť akceptovať svoje aj partnerove nedostatky. Ak nenájde muža, ku ktorému by pociťovala hlboké a úprimné city, nebude sa vrhať do vzťahu. Radšej ostane slobodná a upne sa na kariéru. 

Pracovné uplatnenie: Ambície, vodcovské sklony a túžba po nezávislosti ju nútia rozbehnúť podnikanie alebo vykonávať nejakú umeleckú činnosť na voľnej nohe. Občas zažíva obdobia, kedy stráca motiváciu, no tie trvajú vždy iba niekoľko dní. Vždy si spomenie na vytýčený cieľ a zmysel svojej práce, ktorý jej dodá silu pokračovať a pracovať ešte húževnatejšie.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, oranžová, svetlozelená 

Ochranné kamene: ametyst, smaragd, akvamarín 

Vhodné znamenia: Blíženci, Váhy, Škorpión, Ryby 

Tagy