Začnite písať

Kalendár mien

Roland je silný a húževnatý muž

Meniny: 9. máj 

Pôvod mena: zo staronemeckého Hruod+nand – smelý, slávny 

 

Roli, Rolo či Rolko je silný a húževnatý muž, ktorého nezlomí žiadna životná skúška. V jeho povahovej výbave je aj odvaha, trpezlivosť a vytrvalosť. Ide o emotívnu osobnosť, ktorá príliš neovláda umenie diplomacie. V spoločnosti nie je veľmi obľúbený, za čo si môže sám. Často klame a pri dosahovaní úspechu sa neštíti manipulácie.  

 

Osobný život: Vzťah s emotívnym mužom je divokým dobrodružstvom plným vášne a zábavy. Partnerka však musí rátať s možnou neverou. Nositeľ tohto mena je záletník, ktorý rád flirtuje s cudzími ženami. Ak nie je úprimne zamilovaný, obyčajné flirty sa môžu zmeniť na milenecké romániky. Napriek týmto záletom však na rodinu nedá dopustiť a urobí všetko, aby žili v hojnosti a cítili sa bezpečne.  

Pracovné uplatnenie:  Emotívnosť a schopnosť pretvarovať sa robí z nositeľa tohto mena úspešného herca, prípadne aj politika alebo právnika. Vypočítavosť a taktické myslenie mu zas pomôžu uspieť v oblasti financií. Priťahujú ho aj reality a architektúra, kde môže využiť kreatívne cítenie a chuť niečo budovať.    

 

Obľúbené farby: sivá, modrá, zelená 

Ochranné kamene: zafír, sardonyx 

Vhodné znamenia: Blíženci, Panna, Strelec, Vodnár, Ryby 

Tagy