Začnite písať

Kalendár mien

Servác je večný optimista

Meniny: 13. máj 

Pôvod mena: z latinského Servatius – záchranca 

 

Servác je večný optimista a svoj pozitívny pohľad na život nestráca ani v kritických chvíľach. Aj keď nebýva chamtivý a nemáva vysoké nároky, vždy myslí vo veľkom. Nešetrí ambíciami a veľkými plánmi, ktoré sa mu darí napĺňať. Úspech si však nevie patrične užiť. Po dosiahnutí cieľa začne ihneď hľadať novú výzvu a bez prestávky pracovať na jej zdolaní.  

 

Osobný život: Nositeľ tohto mena je tichý samotár, ktorý sa vyhýba spoločnosti. Nemá veľa priateľov a partnerku si hľadá ťažšie. Okolie ho považuje za nudného kvôli tomu, že sa nerád baví a nechce chodiť na večierky. Voľný čas radšej trávi vzdelávaním, športovaním a tvorbou umeleckých diel. Ak sa mu podarí oženiť, je verný a milujúci partner, ktorý na svoju rodinu nedá dopustiť.  

Pracovné uplatnenie: Inteligentný muž s diplomatickým vystupovaním má skvelý potenciál stať sa úspešným právnikom, manažérom alebo finančným poradcom. Bez väčších problémov sa dostáva k finančnej hojnosti a k vysokému spoločenskému postaveniu. Verejné pôsobenie zvláda s pokojom napriek tomu, že nemá rád veľkú pozornosť nasmerovanú na jeho osobu. 

 

Obľúbené farby: čierna, hnedá, zelená, tmavomodrá 

Ochranné kamene: opál, granát, zafír 

Vhodné znamenia: Baran, Panna, Škorpión, Kozorožec 

Tagy