Začnite písať

Kalendár mien

Urban pôsobí ako rozporuplná osoba viacerých tvárí

Meniny: 25. máj 

Pôvod mena: z latinského Urbanus – mestský, mešťan 

 

Urban pôsobí ako rozporuplná osoba viacerých tvárí. Inteligentný a charizmatický muž mení správanie podľa potreby. Iný je doma, kde sa prejavuje ako citlivý a starostlivý manžel a otec, iný v práci, kde si nasadí masku tvrdého a nekompromisného zamestnanca alebo šéfa. Často dopláca na nedôslednosť a nezodpovednosť. Riešeniu problémov sa však nikdy nevyhýba.  

 

Osobný život: Slabšie sebavedomie spôsobuje, že sa zvykne porovnávať s inými. To vedie k pýche alebo k ľútosti, čo irituje väčšinu žien, o ktoré prejaví záujem. Pretvárkou a sladkými lichôtkami si však dokáže získať ich sympatie. Ak sa do niektorej z nich zamiluje, so svadbou nebude čakať. Už v mladom veku túži po rodine, teple domova a otcovských povinnostiach.  

Pracovné uplatnenie: Výrečný muž s kreatívnym cítením túži po obdive a verejnom uznaní. Ak prekoná obavy z pozornosti nasmerovanej na jeho osobu, podarí sa mu uspieť ako hercovi alebo spevákovi. Hodí sa aj za moderátora rôznych relácií v rádiu alebo v televízore. Keďže ho baví sledovať a komentovať spoločenské dianie, uplatní sa aj ako redaktor a publicista. 

 

Obľúbené farby: biela, modrá, červená, hnedá, olivová 

Ochranné kamene: topás, tigrie oko 

Vhodné znamenia: Blíženci, Panna, Váhy, Ryby

Tagy