Začnite písať

Kalendár mien

Viliam má čaro osobnosti, ktoré vzbudzuje rešpekt a úctu

Meniny: 28. máj 

Pôvod mena: z nemeckého Vilhelm – muž s pevnou vôľou 

 

Vilo, Vily čo Vilko čaro osobnosti, ktoré vzbudzuje rešpekt a úctu. Svojou charizmou si podmaňuje ženy aj mužov, priateľov aj kolegov. Vplyv na ľudí sa snaží využiť nielen vo svoj prospech, ale aj v prospech ostatných. Bez väčších problémov sa dostáva k bohatstvu, ktoré sa stáva nástrojom na investovanie do projektov podporujúcich šport alebo kultúru.   

 

Osobný život: Prelietavosť a neochota prejavovať city mu bráni vybudovať pevný a stabilný partnerský vzťah. Prekážkou k založeniu rodiny je aj silná túžba po vplyvnom spoločenskom postavení, ktoré kladie na prvé miesto. Ak je finančne zabezpečený a v kariére dosiahol to, čo si zaumienil, zatúži po milujúcej partnerke, s ktorou bude môcť cestovať a navštevovať rôzne spoločenské podujatia.  

Pracovné uplatnenie: Tajomstvom úspechu v akomkoľvek obore, ktorý si zvolí, je pedantný prístup a zmysel pre zodpovednosť. Ten využije v podnikaní, v poisťovníctve aj na realitnom trhu. Vďaka skvelej zručnosti sa uplatní aj ako technik alebo remeselník. Ak si nájde profesiu, ktorá ho baví, môže sa stať workoholikom. To ale hrozí len vtedy, keď je slobodný a nemá po boku milujúcu partnerku. 

 

Obľúbené farby: čierna, hnedá, zelená 

Ochranné kamene: achát, zafír 

Vhodné znamenia: Býk, Panna, Kozorožec, Vodnár

Tagy