Začnite písať

Kalendár mien

Vilma sa nebojí riskovať a súťažiť, vďaka čomu je úspešná

Meniny: 29. máj 

Pôvod mena: z nemeckého Vilhelm – tá, ktorá má pevnú vôľu 

 

Vilma sa nebojí riskovať a súťažiť, vďaka čomu je úspešná v osobnom aj pracovnom živote. V mladšom veku túži po dobrodružstvách, na ktorých chce nazbierať cenné skúsenosti. Rada sa spoznáva s novými ľuďmi, ktorých považuje za zdroj inšpirácie. Aj keď si tvrdohlavo stojí za svojím názorom, akceptuje názory oponentov, čo z nej robí obľúbenú osobnosť.  

  

Osobný život: Stereotypný rodinný život nie je nič pre ňu, pokiaľ si nesplní sny. S partnerom chce cestovať, športovať, chodiť na rôzne kurzy a užívať si večierky. Usadí sa až po narodení detí. Ako manželka je verná, ako matka starostlivá a obetavá. Ak má priestor na rekonštrukcie bývania a môže pracovať online, rýchlo si zvykne na pohodlie domova.  

Pracovné uplatnenie: Najvhodnejšou prácou pre ženu s týmto menom je tá, ktorá jej dáva priestor tvoriť alebo niečo meniť. Láka ju umenie, bytový dizajn aj architektúra. Ak zapracuje na vytrvalosti, uspeje aj ako obchodníčka, investorka alebo realitná maklérka. Hodí sa aj za animátorku či sprievodkyňu v múzeu.  

 

Obľúbené farby: modrá, ružová, svetlozelená 

Ochranné kamene: opál, rubín, akvamarín 

Vhodné znamenia: Blíženci, Váhy, Strelec, Kozorožec, Vodnár, Ryby 

Tagy