Začnite písať

Kalendár mien

Vivien je milá a rozvážna žena, ktorá vnesie pokoj do každého kolektívu

Meniny: 25. máj 

Pôvod mena: z latinského Vivus – živá 

 

Vivien je milá a rozvážna žena, ktorá vnesie pokoj do každého kolektívu, v ktorom sa objaví. Byť pokojnou sa jej darí napriek emotívnosti, ktorú má úplne pod kontrolou. Aj keď je citlivá a zraniteľná, v spoločnosti sa prejavuje vždy ako silná a nezlomná žena. Potrpí si na čestnosti a spravodlivom prístupe. Neznáša klamstvo a podrazy, ktoré odpúšťa veľmi dlho.  

 

Osobný život: Nositeľka tohto mena nemá na mužov vysoké nároky. K šťastiu jej stačí neha, trochu porozumenia a občasné prekvapenia, ktoré jej vždy vyčaria úsmev na tvári. Jej city sú silné a hlboké. So sklamaním sa vyrovnáva dosť ťažko. Smútok prežíva v tichosti. Prejaviť ho verejne by pre ňu znamenalo ukázať slabosť.    

Pracovné uplatnenie: Perfekcionizmus jej pomáha odvádzať bezchybnú robotu, čo oceňuje každý šéf. Do riadiacich funkcií sa netlačí, no v prípade ponuky ich ani neodmietne. Najskôr sa uplatní ako úradníčka alebo účtovníčka. Počas života zvykne vystriedať viacero pracovísk. Zmena jej dodáva novú energiu a chráni ju pred vyhorením.  

 

Obľúbené farby: biela, modrá, hnedá 

Ochranné kamene: topás, tigrie oko 

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Váhy, Strelec, Vodnár 

Tagy