Začnite písať

Kalendár mien

Zina nazerá na život trochu ľahkomyseľne

Meniny: 21. máj 

Pôvod mena: z gréckeho Eufrozína – dobrá, priateľská 

 

Zina nazerá na život trochu ľahkomyseľne, kvôli čomu sa môže dostať do problémov. Z tých si nerobí príliš ťažkú hlavu aaj v kritických chvíľach ostáva veselá a pozitívne naladená. Tým pôsobí inšpiratívne aj na ľudí v blízkom okolí, ktorí sa v jej spoločnosti cítia veľmi dobre. Na oplátku sa jej odvďačia pomocou poskytnutou vtedy, keď čelí ťažkým životným skúškam.  

 

Osobný život: Žena s týmto menom je láskavá a obetavá. Jej partner si s ňou užije dostatok vášne, no musí ju úprimne milovať. Ak jej prejavy lásky neopätuje, po krátkom čase sa s ním rozíde a začne hľadať niekoho, kto bude pozornejší. S takýmto mužom si rada založí rodinu, ktorú dá bez váhania na prvé miesto.  

Pracovné uplatnenie: Zina sa nezvykne vzdávať. Vytýčený cieľ sa snaží dosiahnuť za každú cenu. O úspech vytrvalo bojuje aj vtedy, keď sa jej dlhodobo nedarí. Kapitulovať bez boja by bola pre ňu najväčšia prehra. Bojovnosť sa snaží uplatniť v obchode alebo na realitnom trhu, kde vynikne jej komunikatívnosť a schopnosť vycítiť správnu príležitosť.  

 

Obľúbené farby: biela, žltá 

Ochranné kamene: rubín, akvamarín  

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Panna, Vodnár, Ryby 

Tagy